Patnácti dodavatelům uděleno ocenění Evropský dodavatel

Společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), globální lídr v řešení automobilových interiérů, včera vyznamenala své evropské dodavatele oceněním Dodavatel za vynikající dosažené výsledky. Ocenění převzalo v düsseldorfském Classic Remise celkem 15 dodavatelů interiérů.

V letošním roce obdržely v šesti různých kategoriích ocenění Evropský dodavatel YFAI (YFAI European Supplier Award) společnosti, které dodávají plastové či pryskyřicové součásti, chemikálie, pěny, čalouněné a kovové komponenty. Klíčovými kritérii pro ocenění byly faktory jako kvalita, náklady, logistika, vývoj, technologie a servis. Dle celkového počtu získaných bodů předala společnost YFAI dodavatelům ocenění „Dodavatel roku“, „Význačný dodavatel“ nebo „Vynikající dodavatel“ v různých kategoriích.

Naši dodavatelé jsou klíčem k našemu globálnímu úspěchu. Ocenění dodavatele se uděluje jako uznání za vynikající kvalitu a nepřetržitou spolehlivost našich partnerů,“ řekl James Bos, vice president global procurement u Yanfeng Automotive Interiors. Cenu „Dodavatel roku“ obdržely celkem tři globální podniky: BASF z Německa, Algontec S.L. ze Španělska a HOEKO – Automotive s.r.o. z České republiky.

BASF je hlavním dodavatelem základních komponentů, systémů a specialit vyrobených z polyuretanu pro globální trh. V Evropě pak tato společnost vyvíjí, vyrábí a prodává ze svého závodu v německém Lemförde různé polyuretanové systémy, které se používají hned v několika výrobcích YFAI. Hans Peter Beringer, Vice President Transportation Europe ve společnosti BASF, je tímto oceněním potěšen: „Spolupracujeme s YFAI na vývoji inovativních produktů od roku 2015 a jsme velmi úspěšní. Tím, že jsme vloni získali Bronzové ocenění, je letošní „Dodavatel roku“ o to cennější“.

Ocenění „Význačný dodavatel“ směřovalo k pěti globálním společnostem z dodavatelského sektoru: Total Research & Technology Feluy z Belgie, německým výrobcům Lübke & Vogt GmbH & Co. KG a Dr. Schneider Kunststoffwerke GmbH, polské společnosti IZOBLOK S.A., a TR Fastenings Ltd. Z Nizozemska.

Sedm dodavatelů obdrželo ocenění „Vynikající dodavatel“ v kategoriích servis, spokojenost zákazníka, kvalita a technologická inovace.

Vítězi v kategorii servis byly CIE Plasfil z Portugalska, Halung GmbH & Co. KG z Německa, DSSI International LLC ze Slovenska a belgický dodavatel Surtechno n.v. Německý výrobce Mürdter Werkzeug- und Formenbau GmbH získal ocenění „Vynikající dodavatel“ v kategorii spokojenost zákazníka; SFS intec GmbH z Rakouska v kategorii kvalita a Beaulieu Fibres International z Belgie za technologickou inovaci.

 

 

Zdroj a foto: ćtk

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010