Lidl a Heidi Klum slaví světovou premiéru

„Heidi & The City“ je téma první společné kolekce Heidi Klum a řetězce Lidl. Kolekce oslaví světovou premiéru 7. září v rámci speciálního Lidl Fashion Weeku, který bude pro Heidi Klum a Lidl společným debutem. Prodej kolekce „Esmara by Heidi Klum“ odstartuje ve všech zemích, kde Lidl působí, ve stejný den 18. září 2017.

Heidi Klum a Lidl odhalí 7. září v New Yorku tajemství  kampaně #LETSWOW, která odstartovala ve všech 28 zemích na začátku srpna, a oslaví tak premiéru první společné kolekce. Na New York Fashion Weeku bude poprvé představena celá mezinárodní kolekce.

„Lidl dosud nebyl spojován s módou. To chceme společně s Heidi Klum, zdrojem módní inspirace a úspěšnou designérkou na naší straně, změnit. #LETSWOW baví a překvapuje – jako Lidl ve světě módy,“ říká ke spolupráci Michal Farník, jednatel společnosti Lidl v České republice.

Metropole, ve které se módní trendy rodí a žijí, je přitom víc než jen místem konání slavnostní akce. Pro značku „Esmara by Heidi Klum“ zároveň platí, že německá módní ikona se svým oblíbeným městem nechala inspirovat i v samotné kolekci „Heidi & The City“.

Výsledek stojí za to. Kolekce s urbanistickým lookem a „WOW“ efektem je divoká jako New York a všestranná jako Heidi Klum:  blazer s leopardím vzorem a jemný top, letecká bunda a super skinny jeansy, jemné krajky a kůže, světle modrá a teplý koňak. Každý kus přesvědčí svou kvalitou a výhodnou cenou od 149 Kč do 799 Kč, typickou pro řetězec Lidl. Výjimkou je bunda z pravé kůže v bikerském stylu za 1690 Kč.

 „Chtěla jsem vytvořit módu s „WOW“ efektem, která se dá snadno kombinovat a ve které každá žena bude vypadat skvěle – a přitom za bezkonkurenční cenu,“ říká Heidi Klum.

Prodej kolekce startuje ve všech 234 prodejnách Lidl v České republice 18. září. Ta vedle oblečení (ve velikostech 36 – 44) zahrnuje také módní doplňky a obuv (velikosti 36 – 41). Na mezinárodní úrovni bude akce probíhat ve více než 10 000 prodejnách Lidl ve 28 zemích.

Pod tímto odkazem budete moci v následujících hodinách sledovat odpočet do zářijového odhalení.

 

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010