Aplikace Sygic Car Navigation je propojitelná i přes AppRadio Pioneer

Aplikace Sygic Car Navigation, která je k dispozici ve více než 200 zemích a v bezmála 40 jazykových verzích, a multimediální systémy Pioneer, které patří k celosvětově nejlepším v oblasti systémům infotainmentu, sloučí své přednosti, aby uživatelům nabídly řešení připojené navigace na úrovni příští generace.

Navigační gigant Sygic s více než 200 miliony uživatelů po celém světě a společnost Pioneer Electronics, přední výrobce specializovaných audio zařízení pro automobily, dnes oznámily uzavření partnerství. Technologie Sygic je dostupná pro majitele chytrých telefonů se systémy iOS a Android, přičemž aplikace Sygic Car Navigation, která je nejlepší ve své třídě, je optimalizována tak, aby mohla být bezproblémově použita v multimediálních systémech Pioneer, které jsou vybaveny funkcí AppRadio pro připojení chytrých telefonů.

Kompatibilita mezi technologiemi Sygic a Pioneer nabízí možnost využívat vestavěnou palubní navigaci pro ty, kteří nechtějí kupovat nový automobil nebo čekat, až se výrobce jejich oblíbené značky přizpůsobí nejnovějším trendům. Sygic Car Navigation lze připojit k řadě systémů Pioneer a pokyny navigace zobrazovat přímo na dotykové obrazovce vozidla, díky čemuž řidiči mohou využívat pokročilé funkce navigace zahrnující nejaktuálnější off-line mapy s celoživotně bezplatnými mapovými aktualizacemi, jakož i služby dopravních informací, možností parkování, upozornění na úseky měření rychlosti, asistenta pro jízdu v pruzích, cen pohonných hmot a také miliony bodů zájmů a další.

Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat se společností Pioneer a využívat jejich vyspělé technologie k vyvíjení služeb konektivity vozidla. Společně budeme usilovat o to, abychom majitelům vozidel nabídli snazší a bezpečnější řízení, díky čemuž si budou moci svou jízdu mnohem více vychutnat,“ uvedl Štefan Jančiga, viceprezident pro oblast automobilů ve společnosti Sygic.

Těšíme se na spolupráci se společností Sygic, díky které budeme moci rozšířit nabídku navigačních aplikaci pro naše uživatele. Vestavěná navigace je záležitostí osobních preferencí, a protože mnoho našich zákazníků ji upřednostňuje, jsme potěšeni, že se Sygic Car Navigation budeme moci vyhovět potřebám ještě většího počtu uživatelů,“ řekl Ronan McDonagh, generální ředitel pro plánování multimediálních technologií ve společnosti Pioneer.

Aplikace Car Navigation od Sygic je speciálně optimalizovaná tak, aby fungovala s integrovanými systémy infotainmentu vozidla prostřednictvím připojení chytrého telefonu k palubnímu systému. Řidiči používající multimediální systémy Pioneer mohou pohodlně ovládat svou navigační aplikaci na velkém a zřetelném palubním displeji. Tato technologie si klade za cíl omezit nutkání řidičů brát a dívat se na jejich mobilní zařízení.

 

Zdroj a foto: Sygic, Slovensko

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010