Podle výsledků studie Top Zaměstnavatelé 2017 je pro studenty jasnou volbou ŠKODA AUTO

Vyhlášení výsledků studie Top Zaměstnavatelé 2017 nahrávalo opět velkým firmám. 10 413 studentů hlasovalo ve 12 kategoriích, aby zvolili 60 neprestižnějších zaměstnavatelů. V kategorii Jasná volba vyhrála Škoda Auto. Skokanem roku se stala Škoda Transportation.

Ve středu 8. 2.2017 proběhlo již 6. vyhlášení výsledků studie TOP Zaměstnavatelé 2017.  Letošní rok byl veden pod záštitou Ministerstva práce a sociálních věcí, Ministerstva průmyslu a obchodu a Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. GfK, jako odborný garant, již po 6 let dohlíží na správné provedení průzkumu a jeho závěrů.  Výsledky této studie poskytují nejenom studentům a vysokým školám, ale i firmám reálný a detailní pohled na top zaměstnavatele v České republice. Průzkumu se účastnilo více než 10 tisíc studentů vysokých škol v České republice. Vyhlášení výsledků studie se uskutečnilo v galerii kavárny Louvre za hojné účasti firem, které se ucházely o umístění ve 12 kategoriích.

V kategorii Skokan roku (největší posun v hodnocení na základě výsledků hlasování všech respondentů bez ohledu na studijní zaměření a studijní výsledky) se nejvýše umístila firma ŠKODA TRANSPORTATION a.s. V kategorii Jasná volba (nejvyšší počet dosažených hlasů) vítězství získala ŠKODA AUTO a.s.

Ceny za obě tyto kategorie předával generální ředitel GfK CZ&SK, RNDr. Tomáš Drtina, který také na vydávání řekl: „Všichni chtějí mít spokojené zákazníky. Jedním z klíčových předpokladů jak toho dosáhnout, je mít kvalitní a kompetentní zaměstnance. A právě Top zaměstnavatelům je tato klíčová podmínka úspěchu rozhodně jasná.“

žebříček

Byly vyhlášeny také speciální kategorie vycházející z preferencí studentů s nejlepšími studijními výsledky. Ve speciální kategorii Technik vyhrála firma ČEZ, v kategorii Právník zvolili studenti společnost Havel, Holásek & Partners. Budoucí lékaři a farmaceuti z řad studentů hlasovali ve své kategorii Farmaceut & Lékař pro Sanofi/Zentivu, ve speciální kategorii Ekonom byla studenty označena jako nejlepší společnost Deloitte Česká republika.

speciální kategorie

 

O Asociaci studentů a absolventů

Asociace studentů a absolventů je nezisková organizace. Jejím cílem je umožnit svým členům osobnostní i profesní rozvoj díky aktivnímu zapojení do různých projektů. Předmětem činnosti je realizace projektů od prvotního nápadu, přes fázi příprav, uskutečnění, až po fázi vyhodnocení. Projekty Asociace jsou zaměřeny na podporu a rozvoj vzdělanosti v České republice a jejich cílem je přínos pro studenty a absolventy středních či vysokých škol.

 

Zdroj a foto: GfK Czech

 

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010