Za nejvtipnější fotografii léta s Costa Express poletíte do Londýna

Řetězec Costa Coffee ve spolupráci s ropnou společností Shell připravil pro spotřebitele v České republice letní fotografickou soutěž. Hlavní cenou je zájezd do Londýna pro dvě osoby.  

Když společnost Costa Coffee přemýšlela, jak ještě více rozšířit své působení na českém trhu, rozhodla se od května 2014 použít fungující projekt z Velké Británie, tedy umístit na vybraných čerpacích stanicích Shell samoobslužné Costa Express kávovary, které nabízejí stejně kvalitní kávu, jakou připravují baristé v klasických kavárnách Costa Coffee. Na začátku byly tyto automaty jen na 6 čerpacích stanicích a v současné době se jedná už o 31 lokalit.

costa express a shell

Letos se společnost Costa Coffee rozhodla pro letní fotografickou soutěž. Každý spotřebitel může od 12. července do 31.8.2016 zaslat na tuto adresu co nejvtipnější fotografii léta, na které bude zachyceno spojení Costa Express a čerpací stanice Shell. Seznam všech čerpacích stanic Shell, na kterých je nainstalován Costa Express kávovar naleznete zde.

plakát soutěž CC

Autor vítězné fotografie obdrží od obou společností třídenní letecký zájezd pro dvě osoby z Prahy do Londýna s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu.

Další dvě ceny si obě společnosti rozdělily následovně:

  • Nejvtipnější fotografie na 2. místě přinese autorovi kartu s pohonnými hmotami Shell v hodnotě pěti tisíc korun při čerpání na území České republiky.
  • Autor fotografie umístěné na 3.místě získá kartu na nákup v kavárnách Costa Coffee v hodnotě dva tisíce korun. 

Přijeďte tedy na čerpací stanici Shell, kupte si kávu z Costa Express kávovaru, mobilem vyfoťte zajímavou momentku a těžte se do Londýna.

 

Zdroj: Costa Coffee

Foto: Costa Coffee, Shell

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010