Xbox navrhl jedinečnou konzoli Xbox One S

Xbox navrhl jedinečnou konzoli Xbox One S, inspirovanou Paulem Walkerem, s cílem získat prostředky pro jeho organizaci Reach Out WorldWide. 

Existuje jen málo filmových franšíz, které jsou úspěšnější než série „Fast and Furious“ (Rychle a zběsile). Xbox vytvořil pro připomenutí vlastní konzolu Xbox One S podle vzoru prvního vozidla Paula Walkera z filmu The Fast and the Furious. Jedinečná konzola má stejný jasně zelený a modrý vzhled jako vůz použitý v úvodní scéně a v úplně prvním závodě Vina Diesela a Paula Walkera.

Konzola je opravdovým kouskem memorabilií nejen pro fanoušky filmových franšíz, ale i pro fanoušky Xboxu a je podepsána některými nejbližšími kamarády a spoluherci Paula Walkera, včetně Vina Diesela, Tyrese Gibsona, Cody Walkera, bratra Paula Walkera a dalších.

Jeden fanoušek bude mít příležitost vlastnit tuto osobitou konzolu, protože bude slosována v neděli 1. října, kdy bude společnost Xbox ve spolupráci s neziskovou organizací Reach Out WorldWide (ROWW) hostit svou třetí každoroční charitativní akci Game4Paul. Tato akce se koná na počest Paula Walkera a jeho vášně pro lidi a šíření dobré vůle. Veškerý výtěžek získaný slosováním konzoly půjde zpět do neziskové organizace ROWW, kterou založil Paul Walker s cílem poskytnout rychlou a účinnou pomoc těm, kteří to po přírodní katastrofě potřebují nejvíce.

Velmi se mi zalíbila myšlenka návratu Xboxu do doby, kdy to vše začalo u Paula a série The Fast and the Furious s tímto úžasným designem konzole,“ řekl Cody Walker, Paulův bratr a generální ředitel organizace Reach Out WorldWide. „Je velmi důležité, aby práce ROWW pokračovala, a velmi si vážíme toho, že Xbox navrhl tuto konzolu Xbox One S a nabídne ji ve slosování jako součást naší živě vysílané akce Game4Paul.

Naše rodina Xboxu je velmi hrdá, že může sehrát tuto malou roli při připomenutí skvělé Paulovy kariéry a práce s ROWW,“ řekl Aaron Greenberg, generální ředitel marketingu her společnosti Xbox. „Náš tým vložil do designu této unikátní konzoly hodně úsilí a jsme nadšeni, že můžeme vzdát čest nezapomenutelné roli Paula ve filmu Fast and Furious.“

 

Zdroj a foto: ČTK

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010