Wellensteyn nově otevřel obchod ve Freeportu

Outletové centrum Freeport Fashion Outlet představilo novou prodejnu ve svých prostorách – výrobce značkových bund a doplňků Wellensteyn. Německá manufaktura se specializuje na pracovní a funkční bundy více než 60 let, v posledních letech ale získává stále větší popularitu i pro volnočasové užití.

Freeport otevření obchodu podpoří zejména v tradičních regionálních médiích nebo formou billboardů. Wellensteyn rovněž sám připravuje kampaň v on-line prostředí.

„Tato značka má v Německu díky bohaté historii punc kvality a tradice, ale mezi stále vyhledávanější módu se řadí také v Rakousku, odkud k nám směřuje přibližně polovina všech našich zákazníků. Věříme, že si toto elegantní, avšak zároveň velmi praktické oblečení oblíbí i čeští zákazníci,“ uvedl ředitel Freeportu Jan Procházka.

well_3

Outletové centrum v Hatích na Znojemsku již nabízí více než 250 světových značek v 75 obchodech se slevami 30 – 70 %.

S otevřením prodejny spouští nákupní centrum také marketingovou podporu. Wellensteyn se v rámci regionu představí na billboardech, ve vybraných rádiích a tištěných médiích. Sama firma rovněž bude cílit na zákazníky na sociálních sítích a formou bannerů, v přípravě jsou také webové stránky v češtině.

well_2

Firma Wellensteyn byla založena v roce 1952 a patří k předním německým výrobcům bund. Dlouhá desetiletí se specializovala na výrobu vysoce funkčních pracovních bund, například pro přístavní dělníky na severu Německa, kde panuje deštivé a větrné počasí. Od roku 2003 se Wellensteyn zaměřuje také na výrobu sportovního a volnočasového oblečení a brand se stal synonymem pro funkčnost, eleganci a komfort. Symbolem je erb s červeným podkladem, který symbolizuje prestiž a kvalitu.

 

Zdroj a foto: Botticelli

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010