Vitana přináší farmářské tržiště přímo do hypermarketů

Společnost Vitana, lídr v polévkové produktové kategorii, představila novou řadu polévek a rozhodla se podpořit launch lákavým vystavením. Zákazníky ke skvělým produktům lákala realizace, díky níž si mohli připadat jako na farmářských trzích. Originální endcap, který navrhla a realizovala společnost Dago, zaznamenal velký úspěch.

Vitana 2 - small

Výsledné vystavení mělo za úkol podpořit koncept farmářských polévek a upozornit na nový produkt. Při zadání jsme poskytli zhotoviteli klíčový vizuál a požadavek na realizaci, která zákazníky bude silně inspirovat k vyzkoušení dosud neznámého produktu,“ vysvětluje Šárka Drábková, instore manažer ze společnosti Vitana.

Výsledkem je dominantní a originální POP prvek, který dotváří dojem skvělého produktu. Provedení endcapu v podobě farmářského stánku plného chuti vyvolává naladění na moment spotřeby. Pro zvýšení účinku a dokreslení atmosféry byly využity i reálné produkty, s nimiž se zákazník na farmářských trzích setkává, v podobě česneku svázaného do snopů.

Jednoduché řešení s důrazem na environmentální přístup spolu s pěkným vystavením produktů dokáže přesvědčit zákazníky, že se jedná o dobrý a kvalitní produkt, co stojí za vyzkoušení. I díky výraznému médiu totiž nepochybují o tom, že koupě produktu je dobrá volba,“ doplňuje Miroslav Obrátil ze společnosti Dago, která projekt realizovala.

Ke koupi farmářských polévek láká nakupující 9 malých a 5 velkých instalací v hypermarketech Globus. Dle slov Šárky Drábkové z Vitany mělo vystavení mezi zákazníky velký úspěch. A přestože se nejedná o permanentní display, společnost by ráda koncept využívala i v budoucnu.

Foto: DAGO