Sodexo rozšiřuje své portfolio o kartu ActivePass na sport, relax a zážitky

Společnost Sodexo Benefity rozšířila svou nabídku firemních benefitů o kartou ActivePass. Ta přichází na trh od poloviny září a svým uživatelům již brzy umožní vybrat si ze 150 druhů sportovních, relaxačních, volnočasových i sezónních aktivit ve více jak 1000 zařízeních a sportovištích po celé České republice za jednotnou zvýhodněnou cenu.

Sodexo Benefity od poloviny září poskytuje nový firemní benefit – kartu ActivePass, kterou mohou zaměstnanci využívat pro sportovní, relaxační a volnočasové aktivity za měsíční paušál. Karta poslouží jako vstupenka do více než 1000 zařízení a sportovišť se zhruba 150 různými aktivitami a umožňuje svému majiteli vstup jednou denně do kteréhokoliv z partnerských zařízení.

Karta má dvě úrovně: základní variantu ActivePass a rozšířenou variantu ActivePass Plus. „S kartou ActivePass cílíme na „ultra sporťáky“, kteří se aktivně věnují různým druhům sportů na denní bázi, a také se zaměřujeme na aktivní lidi, kteří sportují nepravidelně, rádi zkouší nové věci a vyhledávají zážitky. Rozšířenou variantu ActivePass Plus pak ocení především rodiny s mladšími dětmi, které aktivně tráví volný čas a kartu využijí pro rodinné zážitkové aktivity,“ říká Milan Zelený, ředitel pro inovační projekty společnosti Sodexo Benefity.

Poplatek za kartu ActivePass je daňově zvýhodněn stejně jako u jiných volnočasových benefitů.

„Zaměstnanci jsou v práci často pod velkým tlakem a právě aktivní trávení volného času jim pomůže se odreagovat, zbavit se stresu a zvýšit svoji produktivitu v práci,“ dodává Milan Zelený. Zaměstnavatel přitom může, ale nemusí svým zaměstnancům na ActivePass přispívat.

Obdobnou kartu již Sodexo provozuje například v Rakousku, Polsku, Bulharsku, Rumunsku nebo Rusku.

Zdroj a foto: Sodexo Benefity