SamsonFest ozdobili Cafu i Poborský

Nejstarší budějovický Pivovar Samson má za sebou kulturně-společenskou událost roku. SamsonFest přitáhl davy fanoušků, kteří si užili pivo, hudbu a fotbal. Mezi hosty sklidila největší aplaus brazilská fotbalová legenda Cafu. Dvojnásobný mistr světa tak podpořil Samson, oficiální pivo Mistrovství světa ve fotbale 2018. 

Řízná hudba, fotbalové kousky míčových kouzelníků a osobitý moderátor Jakub Kohák. To vše přinesl víkendový SamsonFest. „Jsme rádi, že jsme se mohli podělit s lidmi o naše úspěchy. Samson je hrdý, že může být oficiálním pivem Mistrovství světa ve fotbale 2018. Jsme rádi, že nás podpořily osobnosti jako Cafu, Karel Poborský, Antonín Panenka, Radek Bejbl a Petr Kouba. Náš pivovar míří na piedestal českých piv s investiční podporou největšího světového pivovarnického koncernu AB InBev,“ říká generální ředitel Pivovaru Samson Daniel Dřevikovský.

Mám rád pivo a to české patří k nejlepším na světě. Proto jsem vděčný, že mohu podpořit Samson, tradiční pivo z Českých Budějovic,“ říká dvojnásobný brazilský fotbalový šampion Cafu.

Jako budějovický patriot mám k Pivovaru Samson obzvlášť blízko. Je potěšující, že díky Samsonu má Česko aspoň pivní zastoupení na probíhajícím světovém šampionátu,“ míní fotbalový internacionál Karel Poborský.

Lidé si během SamsonFestu nejvíce pochutnali na nefiltrovaném pivu. Pro návštěvníky byl vstup zdarma. Mezi interprety se vystřídaly různé kapely, které přinesly další potřebnou energii. Zahrála jihočeská rocková legenda Parkán, posledním číslem programu byl rocker Aleš Brichta, který se netají kladným vztahem k fotbalu. Jeho píseň Slečna závist si s chutí zazpívali téměř všichni, kteří do večerních hodin přispěli ke zdaru prvního ročníku SamsonFestu.

Mezi hosty nechyběli mj. i náměstek českobudějovického primátora František Konečný a místopředseda Senátu Jiří Šesták. Ocenili přínos Pivovaru Samson jako významného zaměstnavatele v jihočeském regionu.

Pivovar Samson, a.s., České Budějovice patří do portfolia belgicko-brazilské společnosti AB InBev, která je největším světovým pivním koncernem. Mezi jeho další značky patří například Stella Artois, Corona či Foster´s. Česká republika jako pivní velmoc si v jeho portfoliu získává čím dál důležitější postavení, čemuž napomáhá investování do jejích tradičních značek, jako je právě Samson.

 

Zdroj a foto: Pivovar Samson

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010