ROSSMANN bude už po deváté rozdávat úsměv dětem

Drogistická síť ROSSMANN ve spolupráci s Nadací Naše dítě zahájí v prvním zářijovém týdnu oblíbenou kampaň Dejme úsměv dětem, v níž letos už podeváté společně pomohou handicapovaným dětem napříč českými regiony. Zákazníci, kteří přijdou od 3. do 7. září do jakékoliv prodejny ROSSMANN a nakoupí výrobky označené logem smajlíka, věnují celou částku (mimo DPH) na pomoc tělesně postiženým dětem.

Naše společnost se dlouhodobě zabývá podporou dětí, které ji potřebují. Proto máme velkou radost, že i letos budou mít zákazníci možnost prostřednictvím této unikátní kampaně podat pomocnou ruku dětem ze všech koutů republiky,“ říká Olga Stanley, manažerka komunikace společnosti ROSSMANN.

Letošní již devátý ročník charitativního projektu Dejme úsměv dětem pomůže zejména vybraným rehabilitačním centrům a rehabilitačních stacionářům po celé České republice. Zároveň peníze poputují na podporu motivačních pobytů a volnočasových aktivit pro handicapované děti a na výcvik dvou asistenčních psů.

Princip kampaně je jednoduchý. Stačí přijít do jakékoliv pobočky drogistické sítě ROSSMANN
a nakoupit výrobek označený logem kampaně. Celou částku, kterou za tyto produkty nakupující zaplatí (mimo DPH), věnuje ROSSMANN prostřednictvím Nadace Naše dítě vybraným organizacím po celé České republice.

Kde všude peníze z kampaně Dejme úsměv dětem pomohou?

• 3 000 000 korun získají rehabilitační centra a stacionáře pro tělesně postižené děti.
  • 500 000 korun se přerozdělí mezi organizace zaštiťující motivační pobyty pro handicapované děti.
  • 400 000 korun poputuje na výcvik dvou asistenčních psů.
  • Zbylé prostředky budou věnovány Nadaci Naše dítě na pokrytí individuálních žádostí sociálně slabých rodin, které pečují o handicapované děti.

Od roku 2009 přispěli zákazníci prostřednictvím drogistické sítě ROSSMANN a Nadace Naše dítě částkou přesahující 46 milionů korun. Každý rok tak k potřebným putovalo více než pět milionů korun.

Zdroj a foto: ROSSMANN