Rohlik.cz peče vlastní mazance

Přípravy na oslavy jara vrcholí a online supermarket Rohlik.cz přichází s nevšední nabídkou.  Velikonoční svátky bez dobrého jídla a pití si umí představit málokdo, proto Rohlík připravil bohatý výběr z tradičních poctivých pokrmů. Ve spolupráci s Merhautovým pekařstvím dokonce přichystal speciality z vlastní pekárny.  V nabídce nechybí ani špaldový beránek, české bio vejce, jehněčí od tuzemských farmářů nebo lahodné bruselské paštiky. Všichni opozdilci, kteří si na Velikonoční pondělí vzpomenou, že nemají pomlázku nebo malovaná vejce, nemusí zoufat. Rohlík jim vše potřebné doveze i na státní svátek.

Rohlik.cz se ve spolupráci s Merhautovým pekařstvím rozhodl připravit vlastní velikonoční pečivo. Přímo ve skladu v Ruzyni peče dva druhy tradičního pečiva – máslové mazance a jidáše s mandlovými lupínky. Jedná se přitom o čerstvě upečené nadýchané pečivo, nikoliv o rozpékané polotovary. „Mysleli jsme na všechny zákazníky, kteří nemají čas, a přesto si chtějí dopřát poctivé podomácku upečené pečivo. V nabídce také najdou tradiční beránky všech velikostí. Za pozornost určitě stojí, zdravější varianta a to beránek ze špaldové mouky,“ prozradil Tomáš Čupr, majitel online supermarketu Rohlik.cz.

Na rozdíl od kamenných obchodů (nad 200 metrů čtverečních), které mají na státní svátky zavřeno, dováží Rohlík nákup po celou dobu Velikonoc. Lidé se tak nemusí před svátky stresovat, jestli sehnali všechno potřebné a zároveň ušetří čas, který by jinak trávili v dlouhých frontách. „Věříme, že zákazníci ocení kompletní velikonoční nabídku na jednom místě. Nabarvená a čistě bílá vejce, pomlázky či pálenky dovezeme k zákazníkům domu klidně i na Velikonoční pondělí,“ doplňuje Čupr.

 

Zdroj a foto: Rohlik.cz

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010