Rohlik.cz nabízí to nejlepší z potravin Marks & Spencer

Online supermarket Rohlik.cz do své nabídky nově zařadil vybrané potraviny Marks & Spencer. Díky tomuto spojení jsou oblíbené potraviny renomované britské společnosti v Česku poprvé dostupné i přes internet. Společnosti Rohlik.cz se tak podařil skutečný triumf.

„Britská značka Marks & Spencer je pověstná kvalitou svých potravin. Všichni dodavatelé jsou nejprve testováni několik let, než jsou finálně vybráni jako její partneři. A jsem si jistý, že vysokou kvalitu a skvělou chuť jejich sortimentu ocení také naši zákazníci. Je nám ctí, že si Marks & Spencer vybral zrovna Rohlik.cz,“ komentoval novou spolupráci Tomáš Čupr, zakladatel Rohlik.cz.

Spolupráce se rozbíhá jako několikaměsíční zkušební provoz, kdy se v nabídce Rohlik.cz objeví 150 největších bestsellerů britského výrobce. Zákazníci se tak mohou těšit třeba na tradiční britské sušenky, čaje, cereálie či arašídová        másla. Jejich cena bude stejná jako v kamenných obchodech Marks & Spencer.

„Rohlik.cz vnímáme jako službu s vysokým standardem, proto jsme se rozhodli spojit své jméno právě s ním. Můžeme tak vyjít vstříc našim stávajícím zákazníkům a umožnit jim objednávat si výběr nejoblíbenějších potravin z pohodlí domova. Věřím, že tím také získáme nové zákazníky v dalších velkých českých městech, kde zatím náš sortiment nebyl dostupný,“ říká ke spolupráci Helena Vyhnánková, marketingová managerka Marks & Spencer.

 

Zdroj a foto: Rohlik.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010