Prodejna Lidl v Šumperku již brzy získá nový interiér

Při několikadenní přeměně prodejní plochy budou v prodejně Lidl v Šumperku využity prvky nového konceptu, které přinesou zákazníkům vzdušnější, čitelnější vzhled a příjemnější  nakupování a zaměstnancům zjednoduší manipulaci s produkty a práci s údržbou. 

Pekárna - pouzit

Zákazníci se tak po otevření mohou těšit například na nové, moderně koncipované zádveří, 3D grafické nápisy na stěnách pro lepší orientaci na prodejní ploše, nový vzhled pekárny, dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu, nebo nový systém pro prezentaci spotřebního zboží. Budou zde také instalovány pokladny s velkým odkládacím prostorem a ergonomickým pracovním místem pro zaměstnance.

Celý interiér pak sjednotí šedá barva, jež celé prostředí zklidní a umožní tak lépe vyniknout vystavenému zboží a orientačnímu systému v prodejně.

Tímto remodelingem chceme našim zákazníkům i ve stávající prodejně poskytnout výhody prodejen nové generace, které stavební technologie této budovy umožňují. Věříme, že příjemnější a pohodlnější nakupování ocení,“ okomentovala remodeling prodejny mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Remodelingu prodejen, o kterém jsme psali především zde, se v nejbližších měsících dočkají zákazníci několika desítek prodejen Lidl po celé České republice.

 

Zdroj a foto: Lidl

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010