Prodejna Lidl v České Třebové projde modernizací

Prodejna Lidl v České Třebové bude od středy 5. září na několik týdnů uzavřena. Důvodem je plánovaná modernizace interiéru prodejny. Nová bude i pekárna. Zákazníci uvítají také rozšíření prodejní plochy. Od 7. do 9. září proběhne ve stávajících prostorách mimořádný výprodej spotřebního zboží.

Prodejnu v ulici Dr. Edvarda Beneše čeká téměř devítitýdenní proměna. Zákazníkům přinese nejen větší, ale také vzdušnější a přehlednější prostor a tím pádem větší komfort během nakupování. Zaměstnancům pak změny zjednoduší manipulaci se zbožím, obsluhu zákazníka a v neposlední řadě údržbu prodejny.

Proměna bude patrná na první pohled. Vstup do prodejny bude vybaven moderním zádveřím. Interiér budovy bude prostorný a prosvětlený. Na stěnách budou viset 3D grafické nápisy, které usnadní orientaci na prodejní ploše, příjemný pocit z nákupu pak umocní dominantní šedá barva, použité LED osvětlení či dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu. Díky zvoleným barvám také lépe vynikne vystavené zboží. Zákazníci se dále mohou těšit na bohatou nabídku čerstvých potravin a pečiva. Vítanou zprávou je i zvětšení prodejní plochy. Zákazníci si budou moci zakoupit také teplé nápoje z automatu na kávu (Lidl to go) vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl.

Touto modernizací chceme našim zákazníkům i ve stávající prodejně poskytnout výhody prodejen dle konceptu nové generace, který stavební technologie této budovy umožňují. Věříme, že příjemnější a pohodlnější nakupování ocení,“ okomentovala remodeling prodejny mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Prodejna bude uzavřena do 2. listopadu. Nejbližší prodejny Lidl pak mohou zákazníci v době modernizace českotřebovské prodejny navštívit v Ústí nad Orlicí, Lanškrouně či Svitavách.

 

Zdroj a foto: Lidl

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010