Přispějte stravenkou na charitu Pomozte dětem

Věděli jste, že na dobrou věc můžete přispět také stravenkou nebo volnočasovou benefitní poukázkou? I letos totiž probíhá společná dobročinná akce společnosti Edenred a sbírky Pomozte dětem. 

Každý, kdo vloží do obálky jakékoliv množství stravenek nebo jiných poukázek Edenred a zašle je na centrálu společnosti, může přispět do veřejné sbírky, která má ve znaku legendární kuře a letos se pyšní už jubilejním 20. ročníkem konání. Důležité je, že lze odeslat i loňské poukázky, které vám omylem zbyly. Na konto sbírky bude vždy převedena jejich plná hodnota. Akce trvá do konce letošního února.

 Veřejná sbírka Pomozte dětem je společným projektem Nadace rozvoje občanské společnosti a České televize, do nějž se už 15. rokem zapojuje také firma Edenred se svou „poukázkovou výzvou“. Díky odevzdaným stravenkám a dalším poukázkám se povedlo vloni přispět do sbírky přes 380 000 Kč a celkově už vrácené stravenky a poukázky vygenerovaly více než 5 milionů Kč.

Tyto peníze, které přímo odráží hodnotu všech odevzdaných poukázek, jsou pak použity na přímou a účinnou pomoc ohroženým a znevýhodněným dětem do 18 let v celé České republice. Z finančních prostředků získaných na konto sbírky Pomozte dětem jsou každoročně podporovány tisíce dětí prostřednictvím nestátních neziskových organizací, jejichž projekty uspějí v celorepublikovém veřejném výběrovém řízení.

Zdroj: Edenred CZ

Foto: Edenred CZ, pomoztedetem.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010