Přichází nový Huawei nova 3

Už zítra, tedy v sobotu 1. září, uvede společnost Huawei na český trh nový smartphone nova 3. Ten nejenže nabízí trendy a stylový design, ale také spoustu funkcí a dovedností. Díky 24MPx fotoaparátu s umělou inteligencí si mohou uživatelé pořídit umělecké snímky i pomocí smartphonu. Nový smartphone Huawei nova 3 nabídne nespočet nejnovějších technologií, kterým spolu s propracovaným designem s lesknoucími se 3D skly dominuje čtverný fotoaparát pořizující perfektní snímky.

Na první pohled upoutá zakřivené 3D sklo z obou stran. K dostání budou dvě barevná provedení – kromě elegantní černé verze také varianta „Iris Purple”, která zaujme svým barevným gradientem z fialové barvy do výraznějšího odstínu modré, posouvající design do úplně nových dimenzí.

Stejně důležitý jako design odpovídající těm nejnovějším trendům je i fotoaparát. Přední fotoaparát tvoří dvě čočky, které jsou sehranou dvojící pro pořizování selfies. První 24MPx snímač zajistí dokonalou světelnost, zatímco druhý 2MPx se postará o ostrost.

Čočky zadního fotoaparátu, 16 Mpx a 24 Mpx snímače se svou kvalitou vyrovnají profesionální fototechnice.

U Huawei nova 3 je jak v předním, tak zadním fotoaparátu zabudovaná umělá inteligence, která nejen že dokáže rozpoznat až 200 různých scénářů v rámci osmi hlavních režimů (modré oblohy, pláže, nočního režimu, a podobně), ale dokonce – na základě aktuální situace – sama nastaví parametry tak, aby pokaždé vznikla dokonalá fotografie. Rychle a elegantně, bez nutnosti manuálního ladění obrazu.

Příliš vysoká expozice je častým problémem u snímků pořizovaných na telefon. Huawei nova 3 nabízí jednoduché řešení – schopnost měřit expozici na různých místech zároveň optimalizuje každou jednu řadu pixelů fotografie a tak se docílí  dokonalého výsledku.

Huawei nova 3 nabízí i možnost zkrášlování. Fotografie uživatelů budou kontrastem k přeprocesovaným fotografiím vystaveným na sociálních sítích. Umělá inteligence zabudovaná v zařízení analyzuje do detailů každý snímek a zajistí, aby každá úprava vypadala co nejpřirozeněji a zároveň působila dokonalým dojmem.

 

Zdroj a foto: Huawei

Koláž: redakce

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010