Prestižní ocenění iF DESIGN AWARD 2018 získal český výrobce čalouněného nábytku Böhm Jihlava

Návod, jak z interiéru učinit příjemné místo k práci či relaxaci, je jednoduchý: Při výběru nábytku nespoléhat na nepříliš kreativní, unifikovanou nabídku obchodních řetězců a raději zamířit ke spolehlivým, léty a spokojenými zákazníky prověřeným českým výrobcům. Zaručeným tipem je čalouněný nábytek z produkce Böhm Jihlava, aktuálně oceněný na mezinárodní designové soutěži iF DESIGN AWARD 2018. Vítězné křeslo Phoenix designera Michala Karafiáta obstálo v konkurenci 6 400 produktů z 54 zemí světa!

Značka Böhm na trh vstoupila v roce 1993 a během 25 let existence se etablovala v úspěšnou firmu, pozvedající tradici a reputaci výrobků „Made in Czech Republic“. Dokonalá funkčnost, komfort, špičkový design, nekompromisní kvalita, precizní řemeslné provedení, ekologické a zdravotně nezávadné materiály…  Důvodů, proč se značce Böhm podařilo prosadit, je hned několik. Atraktivní sedací soupravy, křesla, rozkládací pohovky… potěší jak zájemce o funkční a praktický čalouněný nábytek, tak příznivce individuálních řešení a nápaditého designu s puncem luxusu. Výroba má zakázkový charakter, takže každou objednávku provází osobní přístup.

Trendy v životním stylu i v nábytkovém designu procházejí vývojem a v Böhm Jihlava na to dokáží reagovat. Každoročně uvádějí na trh nové modely vhodné do soukromých i veřejných prostor a nové kolekce potahových materiálů – od AquaClean, umožňující snadné čištění, přes látky s úpravami proti roztočům či s teflonovou úpravou až po pigmentové nebo luxusní anilinové kůže. Během 25 let působení v oboru výrobky se značkou Böhm získaly četná ocenění za design a za progresivní technologie. Pozornost vzbudilo nejen originální křeslo Phoenix, ale také Böhm Music – pohovka se zabudovaným subwooferem pro kompletní utajení zdroje zvuku – a další vydařené kousky.

Zdroj a foto: Böhm Jihlava

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010