Předvánoční akce na pumpách SHELL sníží produkty PHILIPS až o 50%

Čerpací stanice Shell nabízí svým zákazníkům skvělou příležitost pořídit letos vánoční dárky pro celou rodinu s předstihem. Od 3. října je pro ně připravena speciální nabídka produktů Philips. 10% slevové kupóny na vybranou spotřební elektroniku čekají na všechny členy věrnostního programu Shell ClubSmart, kteří do 5. února 2017* natankují minimálně 30 litrů kvalitních paliv Shell. Kupóny lze sčítat a nakupování tak může být až o 50 % výhodnější. Nabídka zahrnuje 8 produktů a v předvánočním období se mohou zákazníci těšit na její další rozšíření.

Pohodlné online nákupy zboží naleznou zájemci na webové stránce akce.

Automatický kávovar Saeco Incanto HD891809 dostupný se slevou až 50 %

Společnost Shell Czech Republic a.s. spojila síly s uznávaným výrobcem spotřební elektroniky, společností Philips, a přináší zákazníkům jedinečnou příležitost získat vybrané produkty se slevou až 50 %.

Možnost obstarat díky tomu vánoční dárky pro své nejbližší výhodně a bez zbytečného shonu mají všichni členové věrnostního programu Shell ClubSmart.

Od 3. října 2016 až do 5. února 2017* totiž při natankování minimálně 30 litrů paliv Shell FuelSave obdrží jeden 10% slevový kupón na nákup produktů Philips.

Tankování alespoň 30 litrů výkonných paliv Shell V-Power Nitro+ nebo 30 litrů paliv Shell FuelSave spojené s nákupem v obchodě čerpací stanice v hodnotě nejméně 100 Kč bude v tomto období odměněno dvěma 10% slevovými kupóny. Mezi 3. a 31. říjnem 2016 lze jeden kupón získat také za 599 Shell ClubSmart bodů.

Kupóny je možné sčítat a celková sleva při nákupu produktů Philips může v závislosti na typu vybraného zboží dosáhnout až 50 %.

Aktuálně mohou zákazníci čerpacích stanic Shell vybírat z osmi užitečných domácích pomocníků značky Philips. Péči o upravený zevnějšek zpříjemní zastřihovač vlasů, holicí strojek, sonický zubní kartáček nebo elektrický čisticí kartáček na pleť. Domácí práce zjednoduší systémová žehlička či robotický vysavač, vaření pak výkonný kuchyňský robot. S automatickým kávovarem, který umožňuje přípravu až 6 druhů kávy jedním stisknutím tlačítka, bude pohodovější i každé ranní vstávání či posezení s přáteli.

Od 7. listopadu navíc inspiraci na hodnotné vánoční dárky poskytne speciální nabídka v podobě další čtveřice produktů Philips: odšťavňovače, vysoušeče vlasů, zastřihovače vousů a přístroje na odstranění chloupků Philips Lumea.

Veškeré produkty Philips s uplatněním slevových kupónů Shell lze objednávat až do 19. února 2017 zde.

 

Poznámka: * nebo do vydání kupónů, a to i dočasného

 

Zdroj a foto: SHELL

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010