Portál Kasa.cz spustil nový vánoční TV spot

Nákupní portál Kasa.cz v minulém týdnu odstartoval vánoční kampaň, která podpoří obě žádané zákaznické služby – pohodlné nakupování vánočních dárků na internetu a osobní odběr zdarma.

Hlavní hrdina spotu sedí pohodlně se svým psem doma v teple, pije horký nápoj a nakupuje bez toho, aby se musel tlačit v nákupním centru.

Tato vánoční televizní spot, který byl spuštěn v úterý 15. listopadu a skončí až 20. prosince, bude nasazen na stanicích Nova Group, Prima Group a Barrandov TV. Samozřejmostí je použití této kampaně také na internetu a sociálních sítích – například s využitím online bannerů, nasazení na portálech YouTube a Stream.cz a také na síti Facebook.

Televizní spot vytvořila kreativní agentura Kouzelná animace a produkovala společnost IS produkce.

Stále více lidí už odmítá trávit adventní období v přeplněných nákupních centrech a raději si vyberou vánoční dárky pohodlně online. Souvisí to se životním stylem, který si zvolíme. Stejně tak Štěpán, hlavní hrdina kampaně, nakupuje v novém spotu doma ve svém gauči s tabletem ruce,“ vysvětluje ředitelka komunikace Kasa.cz Andrea Čižmářová.

942x100_darky2500

V této době portál Kasa.cz navíc rozdává slevy v hodnotě až 2 500 Kč na vánoční dárky k osobnímu odběru v KasaPOINT  Jak slevu získat a jak ji využít najdete zde. Tato akce trvá jen do 30. listopadu 2016.

 

https://youtu.be/2ENWmnIz3vw

 

 

Zdroj: Kasa.cz, KasaPOINT, mano.cz

 

Foto: Kasa.cz

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010