Outletové centrum Freeport představuje prodejnu Adidas v industriálním stylu

Centrum Freeport Fashion Outlet v Hatích na Znojemsku otevřel modernizovanou prodejnu značky Adidas. Nový design obchodu pracuje s otevřeným prostorem v industriálním stylu a je doplněn celou řadou vizuálních prvků, které mají zákazníkovi navodit sportovní atmosféru.

Ráj všech sportovců má nově 758 metrů čtverečních a je uspořádán podle nejnovějšího konceptu značky Adidas označovaného jako Homecourt 2.0.

„Autentickou sportovní atmosféru mají v obchodě navozovat materiály používané ve sportovním prostředí, sportovní vizuály a také motivační citáty slavných sportovců, které se nacházejí na různých místech prodejny,“ uvedla Anna Karásková, marketingová manažerka centra Freeport Fashion Outlet, které nabízí více než 250 světových značek v 75 obchodech se slevami 30 – 70 %.

ADIDAS SHOP – HATE

V prodejně se nachází široká nabídka sportovní a streetové módy pro muže, ženy i děti. „Výběr zboží zahrnuje vše potřebné pro trénink, běh, fotbal a také oblíbenou kolekci adidas Originals včetně doplňků,“ vyjmenovala Anna Karásková s tím, že právě o sportovní módu roste mezi zákazníky v poslední době výrazně zájem.

S otevřením modernizované prodejny spouští nákupní centrum také marketingovou podporu. Adidas se v rámci regionu představí na billboardech, ve vybraných rádiích, tištěných médiích a také v on-line prostředí.

Moderní outletová prodejna Adidas není poslední novinkou, která se do konce letošního roku návštěvníkům ještě stihne představit. Modernizací projde také obchod Nike a v prosinci se v nákupním centru otevře také nová pobočka rychlého občerstvení Burger King a kaváren Starbucks.

Zdroj a foto: Freeport Fashion Outlet

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010