Nákupní centra Centrum Chodov a Centrum Černý Most zůstanou na Velikonoční svátky otevřena

Na Velikonoční pondělí dne 17. dubna zůstávají pražská nákupní centra provozovaná developerem Unibail-Rodamco, Centrum Chodov a Centrum Černý Most, otevřená. Velký pátek, který je od roku 2015 také uznán jako státní svátek, zákonem o prodejní době regulován není. 

Zákon o prodejní době, který vešel v platnost loni v říjnu, zakazuje provoz činnosti pouze prodejnám s prodejní plochou nad 200 m2. Jednotliví provozovatelé prodejen ve zmíněných obchodních centrech mají povinnost zákon dodržet. Informace
o otevření Centra Chodov a Centra Černý Most budou zákazníkům sdělovány prostřednictvím sociálních sítí, letáků, in-store komunikace na bannerech a v prodejnách. Na webových stránkách obou obchodních center naleznou návštěvníci také seznam prodejen, které ve státní svátek zůstanou otevřeny.

Centrum Černý Most si navíc na předvelikonoční čas připravilo zábavné Tvůrčí dílničky ve spolupráci s XXXLutz. Ve středu 12. dubna od 16:00 hod. si budou moct nejmenší návštěvníci vyrobit krásné velikonoční ozdoby a zažít spoustu zábavy. Akce je určena pro členy věrnostního programu. Registrace je velmi snadná – stačí si jen bezplatně stáhnout aplikaci Centra Černý Most do chytrého telefonu, několika kliknutími se stát novým členem a začít využívat všech výhod.

 

Zdroj: Unibail-Rodamco

Foto: Unibail-Rodamco, pixabay.com

Koláž: redakce

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010