MORA a Hamé pečou spolu

Ovocné rohlíčky, plněné košíčky, jahodová kolečka s citrónovou polevou, koláč se švestkovými či hruškovými povidly… Kdo se ze zákazníků pustí do pečení neodolatelných dobrot s výrobky z řady Pečeme spolu od Hamé, může vyhrát některý z kuchyňských spotřebičů MORA.

Stačí jen v období od 1. 3. do 27. 4.  nakoupit alespoň dva kusy produktů z nové řady Hamé Pečeme spolu, které se skvěle hodí pro pečení – třeba ovocné náplně s kousky ovoce a se sníženým obsahem cukru, povidla, ovocné směsi nebo kandovaný chlebíček.  Zájemci se mohou zaregistrovat  prostřednictvím formuláře zde.  Pak už jen stačí, aby se na zaregistrované při losování 30. 4. usmálo štěstí a, v případě, že budou organizátory soutěže kontaktováni, prokáží se platnou účtenkou. Registrace do soutěže podle organizátorů zabere sotva minutu.

Co je ve hře? vestavná multifunkční trouba MORA VT 447 BX, vestavná multifunkční trouba MORA VT 536 BX, 15× volně stojící mikrovlnná trouba MORA MT 121S, 40× tyčový mixer MORA MTP 600 X a 20× ruční šlehač MORA MRP 350 X. Nechte se zlákat ke společnému pečení s Hamé a vybavte svou kuchyň praktickými pomocníky – kuchyňskými spotřebiči MORA.

Tradiční českou značku MORA a Hamé, tuzemskou potravinářskou jedničku v oblasti chlazených a trvanlivých potravin, spojuje dlouholetá tradice a prvořadý důraz na kvalitu. Užijte si chvíle radosti a výtečných chutí…

 

Zdroj a foto: Hamé

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010