Mletá masa vlastní značky K – Purland získala ocenění Volba spotřebitelů

Zástupci společnosti Kaufland Česká republika přebrali ocenění v 18. ročníku marketingového programu zákaznických preferencí s názvem Volba spotřebitelů. Program monitoruje a oceňuje produkty či celé produktové řady na českém rychloobrátkovém trhu. Ze tří přihlášených produktových řad společnosti Kaufland v různých kategoriích si ocenění odnesla mletá masa produktové řady K – Purland.

Marketingový program Volba spotřebitelů, který realizuje společnost ATOZ Marketing Services, spol. s r. o. již osmnáctým rokem, podporuje a oceňuje rychloobrátkové výrobky inovované či nově uvedené na český trh. Do letošního ročníku se opět přihlásily menší domácí firmy i velké mezinárodní společnosti a utkaly se tak v souboji se svými vlastními výrobky či celými výrobkovými řadami. Vítězné produkty opět vzešly z komplexního průzkumu, který byl realizován na reprezentativním vzorku 4 000 respondentů z řad konzumentů.

„Společnost Kaufland v letošním ročníku Volby Spotřebitelů představila tři produktové řady v rámci svého portfolia privátních značek. Šlo o řadu českých piv Bruncvík, řadu plenek vlastní značky K – Classic a řadu mletých mas značky K – Purland, která zvítězila ve své kategorii. I toto ocenění je pro nás hodnotnou zpětnou vazbou, že naše produkty splňují ty nejvyšší standardy kvality a čerstvosti, a jsou u zákazníků oblíbené,“ komentuje výsledky Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland Česká republika a dodává: „Na našich pultech chceme zákazníkům nabízet to nejlepší a nejkvalitnější maso a velmi nás těší, že roste zájem o masné výrobky z našeho vlastního masozávodu.“

Všechny produkty z oceněné řady mletých mas privátní značky K – Purland obsahují 100 % masa, žádné stabilizátory či přídavné látky a jsou baleny v ochranné atmosféře po 400 nebo 500 gramech. Jednotlivými výrobky nové receptury značky K – Purland jsou Vepřové mleté maso z kýty, z plece, Mleté maso mix, Hovězí mleté maso a Vepřové mleté maso z kýty a plece. Všechna tato masa jsou zpracována ve vlastním masozávodě v Modleticích u Prahy a dodávána do všech prodejen Kaufland v České republice.

 

Zdroj a foto: Kaufland Česká republika

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010