Lidl zůstává v Cerhovicích a plánuje zde další investice

Logistické centrum společnosti Lidl v Cerhovicích mělo sloužit kvůli omezené kapacitě pouze dočasně. Nyní se ale společnost rozhodla, že v Cerhovicích zůstane natrvalo. Do areálu navíc plánuje významně investovat. 

Logistické centrum v Cerhovicích je jedním ze čtyř logistických center společnosti Lidl v České republice. Kvůli omezené kapacitě jej Lidl plánoval v dohledné době přemístit. Díky svému úspěšnému působení na českém trhu se však nyní rozhodl počet svých logistických center zvýšit. V Cerhovicích tak zůstává a rozhodl se tu do svého provozu dál investovat.

Stavební úpravy odstartují již letos. Zvětší se prostory pro výdej a kompletaci zboží a rozšíří prostory pro chlazené potraviny a pro ovoce a zeleninu. Stavebními úpravami projde navíc i administrativní budova, jež zaměstnancům poskytne větší a příjemnější zázemí. Celkové investice dosáhnou 150 milionů korun.

Logistické centrum společnosti Lidl v Cerhovicích začínalo před 12 lety se stovkou zaměstnanů. Dnes jich tu pracuje 240.

„Ti všichni s námi mohou nyní počítat dlouhodobě, protože my s nimi rozhodně počítáme. A nejen s nimi. Pro nejbližší období nabízíme v Cerhovicích práci dalším desítkám kolegů, “ komentuje rozhodnutí společnosti Lidl její generální ředitel, Pavel Stratil.

 

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010