Lidl slaví 15 let na českém trhu

V úterý 26. června to bude přesně 15 let, co vstoupil Lidl na český trh. A protože si společnost váží úspěchu a pozice, kterou si v České republice za celou dobu vybudovala, společnost chce odměnit ty, kteří ji na její cestě stále poháněli vpřed – tedy věrné zákazníky. Za 15 let získal LIDL díky jejich důvěře celkem 23 ocenění v prestižní anketě Mastercard Obchodník roku.

Již toto pondělí, 4. června, odstartovala společnost LIDL narozeninovou soutěž „15 let s Vámi“, ve které mohou zákazníci až do 1. července soutěžit každý týden vždy o 15 pětiminutových nákupů.

Od 4. do 8. června probíhá tato soutěž ve spolupráci s rádiem Evropa 2. Stačí poslouchat tuto stanici a správně odpovědět na soutěžní otázku.

Od 11. června do 1. července se pak soutěž přesune do prodejen Lidl. Zákazníci budou moci vyhrát po zaslání kódu účtenky za nákup v minimální hodnotě 500 Kč, a to 2 způsoby – buď formou SMS zprávy nebo vyplněním formuláře na www.lidl.cz.

Každý týden bude vylosováno 15 výherců, kteří si užijí 5 minut nákupu zdarma.

Podpora této akce probíhá jak v reklamním letáku, tak na webu a sociálních sítích. Během uvedeného týdne pak také na zmíněné rozhlasové stanici Evropa 2.

 

Zdroj a foto: LIDL

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010