Lidl otevře prodejnu v novém bytovém domě v Karlíně

Zcela nová prodejna Lidl bude součástí právě dokončovaného moderního bytového komplexu Karolína Plazza, který se nachází v Karlíně mezi ulicemi Sokolovská a Křižíkova. Pro Lidl to bude další prodejna v širším centru Prahy. Otevření je plánováno na  červen letošního roku.  

Lidl bude součástí nového bytového projektu, který tvoří tři vzájemně propojené domy. V přízemí se nachází menší obchodní a kancelářšké prostory,  prodejna Lidl bude umístěna v prvním podzemním podlaží s přímým vstupem z ulice Sokolovská. Zákazníci zde najdou veškerý sortiment včetně pekárny v uspořádání podle nového konceptu na prodejní ploše o velikosti 1 000 m2. Pro parkování budou pro zákazníky zdarma k dispozici parkovací místa v podzemních garážích.

Karlín je  dnes velmi moderní a atraktivní čtvrtí, a to nejen pro sídla firem, ale i pro rodinné bydlení. Proto je tento nový bytový komplex pro naši prodejnu ideální. Zároveň  potvrzuje, že jsme schopni se s našimi prodejnami přizpůsobit možnostem developerů.  Díky tomu budeme moci v červnu otevřít další prodejnu v širším centru Prahy, kde jsou možnosti velmi omezené,“ komentoval umístění prodejny v projektu Karolína Plazza generální ředitel společnosti Lidl, Pavel Stratil.

Projekt Karolína Plazza je dalším krokem na cestě Lidlu do developerských projektů v centrech velkých měst. Dalším pražským projektem je nedávno zahájená výstavba administrativně-obchodního komplexu LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM mezi ulicemi Veletržní a Strojnická uprostřed rezidenční čtvrti Prahy 7.

 

Zdoj a foto: Lidl

 

 

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010