Letenkylevne.cz se spojily s Prima Go

Pro nákup výhodných letenek můžete nově využít portál PrimaGo.cz, který provozuje mediální skupina Prima. Ta se spojila se společností WEB SHOP FLY, která má pod palcem vlastní portál Letenkylevne.cz, zaměřující se na českou klientelu s garancí téměř stoprocentní přesnosti konečné ceny.

Servery nabízejí unikátní metodu vyhledávání s důrazem na preference každého klienta. Ten si totiž může zvolit, která kritéria jsou pro něj nejdůležitější.

„Lze si vybírat z konkrétních destinací či typu cesty, ať už jde o cíle vhodné pro turistiku, pro dovolenou s dětmi či výhodné nákupy. Vyhledávač také umí pracovat s kombinacemi jako například pláž + Evropa,“ vysvětluje CEO společnosti WEB SHOP FLY Vít Rosberg.

Obě platformy mají stejný vizuál, obě totiž spravuje WEB SHOP FLY. Na nový způsob on-line prodeje letenek má majitel společnosti Vít Rosberg patent. Propojení je zatím čistě technologické, do budoucna by mělo přinést i funkční výhody. Na serverech se nabídky budou diferencovat, aby vyhověl požadavkům různých cílových skupin.

 

Zdroj a foto: WEB SHOP FLY

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010