Lékárenský řetězec BENU slaví 5 let na českém i evropském trhu

Největší lékárenská síť v kontinentální Evropě slaví pět let působení na evropském, ale také na českém trhu. První BENU Lékárna byla v České republice otevřena v roce 2012 v červnu a letos v březnu byla slavnostně otevřena 200. BENU Lékárna v pražském obchodním centru Quadrio.

Za dobu působení na českém trhu lékárníci z BENU řešili více než 55 milionů přání svých zákazníků a toto číslo hodlají i nadále zvyšovat.

„V následujících 12 měsících plánujeme rozšiřovat počet našich poboček. Celkem bychom se chtěli dostat v následujícím roce na číslo 220,“ představuje plány Sebastian Ring, generální ředitel BENU Česká republika.

Své silné postavení na evropském i na českém trhu si společnost BENU získala díky strategickým otevřením zcela nových lékáren i akvizicím a nákupům lékáren již existujících.

Silnou základnu stálých zákazníků si BENU za pět let získalo nejen díky svému inovativnímu přístupu, ale také díky tomu, že zastává tradiční hodnoty lékárny, jako je příprava léků na míru konkrétnímu pacientovi přímo v laboratoři. Neopomenutelným aspektem jsou služby pro pacienty, jejichž nabídkou se odlišuje od jiných lékárenských subjektů působících na českém trhu.

„Za poslední rok se nám podařilo úspěšně spustit náš eshop, do naší nabídky jsme zařadili novou kategorii produktů s bio potravinami a zdravou výživou a neustále zlepšujeme a rozšiřujeme služby pro naše pacienty. Novinkou je selfmonitoring diabetu na vybraných lékárnách. Odbornost a přístup k zákazníkům tím ale nekončí, je pro nás na prvním místě, a tak nabízíme další konzultace jako je odvykání kouření, konzultace pro snižování tělesné hmotnosti, hojení ran, testy paměti pro prevenci Alzheimerovy choroby nebo například homeopatické poradny a další, “ popisuje Sebastian Ring.

Do budoucna společnost BENU plánuje navyšovat počet poboček, které jednotlivé poradenské služby nabízejí, tak aby byly co nejdostupnější pro všechny pacienty.

 

Zdroj a foto: BENU

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010