Lékárenský řetězec BENU pokračuje v expanzi

Největší síť lékáren v kontinentální Evropě upevňuje svou silnou pozici na lékárenském trhu i v České republice. Do přestaveb nově otevřených poboček investovala společnost za poslední dva měsíce více než 10 milionů korun. 

S každou novou lékárnou BENU pro své zákazníky vytváří další místo, kde si mohou díky modernímu pojetí oficín s otevřenými regály sami vybrat z dostupného zboží.

„V prosinci loňského roku jsme otevřeli tři lékárny. V opavském Globusu, třineckém Kauflandu a v Kauflandu v Praze Horních Měcholupech,“ říká generální ředitel společnosti BENU Česká republika Sebastian Ring.

Tím však výčet nekončí. V prvním týdnu měsíce února 2017 otevřelo BENU, namísto původní konkurenční sítě lékáren, dvě své nové pobočky – v havířovském a ostravském Kauflandu. Při těchto akvizicích klade BENU důraz na to, aby měly nové lékárny to nejmodernější zázemí.

„Sledujeme nejnovější trendy. Zaměřujeme se nejen na praktičnost, ale také na to, abychom co nejlépe mohli plnit očekávání našich zákazníků. Do rekonstrukcí našich nových lékáren jsme od prosince investovali více než deset milionů korun,“ říká Sebastian Ring.

Všechny nově otevřené lékárny tak mají moderní laboratoře, protože lékárníci v BENU stále nezapomněli farmaceutické řemeslo a individuální přípravu léků, tedy příprava léků pacientovi na míru, je u nich na denním pořádku.

 

Zdroj a foto: BENU

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010