Lékárenský řetězec BENU otevírá v České republice 200. lékárnu

Největší síť lékáren v kontinentální Evropě nadále upevňuje svou silnou pozici na lékárenském trhu i v České republice. V pražském obchodním centru Quadrio otevírá svou 200. lékárnu.

„V minulém roce jsme otevřeli celkem dvacet našich lékáren a doufáme, že minimálně ve stejném tempu porosteme i letos,“ říká generální ředitel společnosti BENU Česká republika Sebastian Ring. Kromě toho, že jsou BENU Lékárny s každou nově otevřenou pobočkou čím dál dostupnější pro pacienty, také jim neustále nabízejí nové služby, poradenství i lepší komfort při nakupování.

„Řídíme se naším mottem, které zní: Vaše zdraví si bereme na starost! Tento rok plánujeme ve vybraných lékárnách nabízet novou službu selfmonitoring diabetu,“ upozorňuje Sebastian Ring. Jedním z cílů nové služby je odhalit nediagnostikované případy cukrovky. V České republice totiž zhruba třetina nemocných diabetem 2. typu o svém onemocnění vůbec neví. Selfmonitoring je ale také velmi důležitý i u těch, kteří o svém onemocnění vědí, je nedílnou součástí jejich léčby a prevence komplikací.

 

Zdroj a foto: BENU Česká republika

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010