Late Night Shopping ve znamení rekordů: mimořádné slevy a spousta zábavy přilákaly do Freeportu přes 25 000 návštěvníků

V sobotu 23. září oslavil Freeport Fashion Outlet v Hatích u Znojma své čtrnácté narozeniny největší nákupní událostí roku Late Night Shoppingem. Výhodné nákupy a bohatý doprovodný program přivedly do centra rekordní počet návštěvníků z Česka i blízkého Rakouska, oproti loňsku jde o více než třetinový nárůst.

Úspěch letošních oslav narozenin a slevových akcí na oblečení, obuv a módní doplňky světoznámých značek potvrzuje i další statistika centra Freeport: tržby centra v tento den vzrostly o více než 30 procent a vytvořily tak nový denní rekord od jeho otevření před čtrnácti lety.

„Velké díky patří všem návštěvníkům, jejich spokojenost je pro nás vždy na prvním místě. Věřím, že si oslavy letošního výročí naplno užili,“ uvedla Anna Karásková, marketingová manažerka centra Freeport Fashion Outlet a připomněla, že letošní rok přináší i několik dalších novinek, které mají za cíl i nadále posilovat zákaznický servis a celkový zážitek z nakupování. „Přitom pravděpodobně největší a neviditelnější letošní změnou jsou nové exteriéry a vnitřní prostory nákupního centra,“ doplnila Anna Karásková.

Samotný program Late Night Shoppingu nakupujícím nabídl kromě vysokých slev také celou řadu atraktivních akcí: vystoupení rappera Majka Spirita, kouzelníka Tomasiana či světelnou, taneční a barmanskou show. Jeden z návštěvníků se navíc stal výhercem nového vozu Opel Corsa. Celým večerním programem provázel známý moderátor Miroslav Šimůnek z TV Prima.

 

Zdroj a foto: Freeport Fashion Outlet

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010