Kiwi.com uzavřelo strategické partnerství se společností Logitravel Group

Globální vyhledávač a prodejce letenek a služeb pro cestovatele Kiwi.com a společnost zaměřená na cestovní ruch Logitravel Group dnes oznámily svůj záměr spolupracovat na rozšíření nabídek letů v Evropě, Rusku, Latinské Americe a dalších klíčových trzích.

„Kiwi.com globálně neustále roste, a proto jsme rádi, že budeme spolupracovat právě se společností Logitravel Group, která má na světových trzích širokou působnost. Naše plány jsou ambiciózní. Chceme otevírat další pobočky po světě a nastavovat spolupráce se strategickými partnery tak, abychom rozšiřovali náš dosah,“ řekl CEO Kiwi.com Oliver Dlouhý.

„Široká globální nabídka letů sestavovaných dle individuálních požadavků cestujících a jedinečný algoritmus virtuálního propojování umožňují našim zákazníkům najít i kombinované lety obvykle nespolupracujících leteckých společností – například nízkonákladového dopravce s tradiční leteckou společností. Díky nedávnému rozšíření databáze Kiwi.com o více než 750 milionů předem vypočtených leteckých kombinací jsme schopni uspokojit potřeby cestovatelů Logitravel Group, kterým nabízíme konkurenceschopnější ceny a dobu odezvy v pouhých milisekundách,“ dodal Oliver Dlouhý.

„Masivní kapacita pro vyhledávání letů a zpracování dat, kterou disponuje Kiwi.com, doplňuje naši stávající nabídku a jsem si jist, že ještě více podpoří růst Logitravel Group. Jsme obzvlášť silní v Evropě a rozšiřujeme se v Rusku a Latinské Americe, které jsou oblastmi s potenciálem pro cestovní ruch, zejména co do vzniku nízkonákladových dopravců nebo vzrůstajícího zájmu o cestování. Partnerství s Kiwi.com nám umožní poskytnout cestovatelům po celém světě rychleji větší hodnotu. Našim zákazníkům můžeme také nabídnout Kiwi.com Guarantee, tedy záruku, která jim pomůže v případě zpožděných nebo zrušených letů,“ řekl Tomeu Bennasar, generální ředitel společnosti Logitravel Group.

„Pozitivně hodnotíme i to, že Kiwi.com oslovuje skupinu zákazníků s mírně odlišnými demografickými údaji. Nyní jsme schopni využít bohaté a rozsáhlé nabídky společnosti Kiwi.com, abychom pomohli při plánování letů těm, kteří spadají do Generace X, Y a Z,“ doplnil Tomeu Bennasar.

Společnost Kiwi.com již od doby svého založení před 5 lety pracuje na jedinečné nabídce v oblasti vyhledání letů. Sestavuje kombinované itineráře pomocí dat získaných od řady poskytovatelů, leteckých společností, GDS a třetích stran. Databáze Kiwi.com umožňuje uživatelům rychlou odezvu a návratnost výsledků. Díky sestavování itinerářů, jež zákazníci nenajdou nikde jinde, Kiwi.com nabízí na některých trasách potenciální úspory až o 50 %.

Zdroj a foto: Kiwi.com