Kingswood vypustil do světa nový spot s 3D zvukem

Cider Kingswood přichází s novou, zcela jedinečnou reklamou inspirovanou trendem ASMR (Autonomos Sensory Meridian Response) videí, která přinášejí příjemnou relaxaci pomocí sluchových vjemů. Nový spot Kingswoodu se tak od ostatních liší nejen neobvyklou stopáží, ale i propracovaným zvukem, který má navodit pocity radosti a uvolnění. Reklama přináší návod na to, jak si s Kingswoodem užít radosti zimy díky „Krasozimění“. 

Jablečný cider Kingswood se spojuje od počátku s odpočinkem a pohodou,“ říká marketingová manažerka Veronika Hořáková a dodává: „Natočili jsme proto relaxační videa, která zcela pomíjejí neúprosné reklamní tempo, protože se zaměřují na smyslovou zkušenost. Doslova vás tak donutí zpomalit, uvolnit se a relaxovat.“

Ve spotech nás sympatická žena provází „Krasoziměním“, rituálním odpočinkem v teple domova. V první části ukazuje, jak připravit horký Kingswood Spiced Apple. Druhé video, dokonce téměř dvanáctiminutové, má formu mluveného slova. Průvodkyně si v něm – pohodlně usazená na pohovce- vychutnává horký cider a tlumeným hlasem předčítá povídku z knížky.

Videa se inspirují YouTube trendem zvaným ASMR. Jde o příjemný pocit mravenčení na hlavě a horní části těla, vyvolaný smyslovým podnětem. V případě spotů Kingswoodu jde o pečlivě nasnímaný a zpracovaný zvuk a sugestivní práci s kamerou,“ vysvětluje kreativní ředitel agentury Triad, Matouš Fridrich. Nahrávání pod produkční taktovkou SilencioFX probíhalo s pomocí binaurální techniky, při které poloha mikrofonů odpovídá poloze uší na lidské hlavě, a tak se při poslechu ze sluchátek přenáší iluze 3D zvuku.

Online spoty se vymykají z běžné produkce. Namísto rychlé záplavy informací vyvolávají pocity. Klidné tempo zpomaluje frekvenci tepu, 3D zvuk vtahuje diváka dovnitř děje a celá scéna působí hřejivě. Vybízí tak diváka k odpočinku a pomocí smyslů mu navodí příjemný pocit, který pocítí kdykoliv si dá horký Kingswood.

 

 

Zdroj a foto: Plzeňský Prazdroj

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010