Kaufland přichází s novou značkou dětského oblečení Kuniboo

Od 19. července pokračuje Kaufland v rozšiřování svého nonfood sortimentu a stálou nabídku doplňuje o kvalitní oděvy z výhradně přírodních materiálů. Výjimkou není ani nejnovější značka oblečení pro novorozence a děti do čtyř let, která získala mezinárodní biotextilní certifikaci.

Kuniboo představuje kombinaci kvality a funkčnosti zároveň. Kolekce je vyrobena ze 100% přírodního vlákna certifikovaného podle GOTS. Tento certifikát označuje udržitelnou módu, která je pro uživatele bezpečná a bere ohled na etické aspekty procesu výroby. U konečného produktu je tak zaručena ekologická čistota chránící životní prostředí.

Speciální značka oblečení pro děti Kuniboo, vytvořená z ekologických materiálů a tkanin, si klade za cíl posunout chápání společnosti směrem k udržitelnému rozvoji. Biomateriály jsou navíc hypoalergenní, příjemné na těle a nedráždí ani citlivou pokožku dětí, což jistě ocení každý rodič,“ uvádí Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland Česká republika. Většina kolekce je vyrobena z biobavlny, která se pěstuje bez chemikálií a nepředstavuje žádnou zátěž pro životní prostředí.

Maskotem dětského oblečení Kuniboo je medvídek mýval, který podtrhuje hravý a veselý design značky. Společně s kamarády, jakými jsou například sova, žába, ježek či bobr, reprezentuje základní artikly dětské výbavy. Celá kolekce vyniká svou finanční dostupností a šíří sortimentu. Zákazníci v ní kromě oblečení pro holčičky a chlapečky naleznou také unisex varianty. Během roku se v jednorázových akcích objeví i chrastítka, matrace, postýlky či tzv. usínáčci.

Všechny produkty jsou baleny tak, aby si každý zákazník mohl zkontrolovat kvalitu použitého materiálu. Samotný obal je tvořen z papírových a kartónových surovin, které jsou opatřeny certifikátem Forest Stewardship Council, jež dokládá zodpovědné zacházení se světovými zásobami dřeva. Díky nově zavedené „360° plastové strategii“ společnosti Kaufland jsou v kolekci omezeny plastové obaly.

Kolekce oblečení Kuniboo bude dostupná během celého roku a bude průběžně doplňována o nové kousky v pestrých barvách a motivech.

 

Zdroj a foto: Kaufland

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010