Kaufland v Praze otevírá svou jubilejní desátou prodejnu

Ve čtvrtek 25. října otevřela brány svým zákazníkům zbrusu nová prodejna společnosti Kaufland v Praze Hloubětíně. Kromě slevových akcí a doprovodného programu je pro náhodně vybrané zákazníky připraven nákup zdarma.

Nová prodejna Kaufland v Kolbenově ulici je celkově 131. prodejnou v České republice a desátou pražskou pobočkou. Slavnostní otevření proběhlo v 7 hodin ráno za účasti starosty městské části Praha 14, Radka Vondry.

Vybavení moderními technologiemi

Hloubětínská prodejna disponuje čerstvými pulty v úseku pekárny, lahůdek, masných výrobků a sýrů nebo čerstvých ryb. V interiéru nebudou chybět moderní technologie, jako jsou čtečky pro ověření cen, elektronické etikety v úseku ovoce a zeleniny, podlahové vytápění, či digitální informační obrazovky. Parkoviště je pak vybaveno rychlodobíjecí stanicí pro elektromobily.

Při stavbě prodejny byl kladen důraz i na ekologickou stránku. Díky nejnovějším technologickým řešením, například snížení množství CO2 či rekuperaci, prodejna minimálně zatěžuje své okolí. Prodejní plochu i zázemí pak osvětluje moderní, příjemné, a především úsporné LED osvětlení. Chladicí nábytek je osazen dveřmi, což spolu s nejnovější technologií chlazení snižuje jeho energetickou náročnost až o 30 procent.

Dvoudenní zábavný program i pomoc potřebným

Na zákazníky čeká řada ochutnávek uzenin, sýrů vybraného sortimentu vlastních značek K-free a K-togo, nebo dýňové polévky podle receptu Zdeňka Pohlreicha. Pro děti je připraven speciální „halloweenský“ stan plný her a dalších zajímavých aktivit, včetně malování na obličej.

 Slavnostní den otevření hloubětínské prodejny jsme se rozhodli spojit s halloweenskou oslavou. Připravili jsme doprovodný program pro celou rodinu a chybět nebudou ani velké slevové akce. Při této příležitosti jsme mysleli také na pomoc druhým a přizvali několik charitativních organizací, které podporujeme,“ uvedla Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland ČR.

Organizace Loono představí v rámci prezentace svou činnost věnující se prevenci onkologických onemocnění. Další organizací je Cesta za snem, která předvede unikátní trenažer handbiku simulující cyklistiku handicapovaných. „Zákazníci si budou moci vyzkoušet, jaké je to šlapat rukama. Každý ujetý kilometr společnost Kaufland promění ve finanční podporu organizaci Cesta za snem,“ doplňuje Renata Maierl.

Pro šťastlivce nákup zdarma

Celkem šest náhodně vybraných zákazníků bude mít v průběhu čtvrtka i pátku možnost nákupu zdarma ze sortimentu potravin a drogerie s omezeným časovým limitem 3 minut.

 

Zdroj a foto: Kaufland

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010