Kaufland otevřel v Kolíně nově zmodernizovanou prodejnu

Společnost Kaufland otevřela včera 7. června svou prodejnu v Kolíně, která prošla moderní rekonstrukcí. Zákazníkům i zaměstnancům nabízí prostory vybudované podle nejnovějšího konceptu výstavby prodejen Kaufland a poskytuje tak maximální pohodlí při nakupování. Zákazníci se v prvních týdnech mohou těšit na speciální akce.

Ve čtvrtek 7. června se v Kolíně otevřela nově zrekonstruovaná prodejna obchodního řetězce Kaufland. U příležitosti modernizace prodejny byla na parkovišti instalována i rychlodobíjecí elektrostanice. Rychlodobíjecí stojan umožní většině elektromobilů dobít 80 % kapacity baterií za cca 20–30 minut. Zákazníci tak mají možnost dobít si elektromobil pohodlně během svého nákupu.

Prodejna v Kolíně prošla kompletní rekonstrukcí. Zákazníci se mohou těšit na pohodlné nakupování v příjemných prostorách o velikosti 3 700 m2. Zásadními novinkami v interiéru jsou elektronické etikety v úseku ovoce a zelenina, nový pult s čerstvým masem a čtečka EAN kódů pro případnou kontrolu cen. Vedle klasického modelu pokladen mohou nakupující využít i šest samoobslužných jednotek pro rychlejší odbavení svého nákupu.

„Při modernizaci jsme nezapomněli ani na naše zaměstnance, kteří mají nyní k dispozici moderní zázemí, navozující pocit velkého vzdušného prostoru, jednoduchosti a funkčnosti,“ doplňuje Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland Česká republika.

V orientaci na prodejní ploše pomáhá zákazníkům výmalba stěn a jednoduchý navigační systém rozdělující zboží dle druhu. Pro urychlení nákupu byly vybudovány průchody – zkratky, které zákazníkům umožní zvolit si kratší prodejní okruh.

Při modernizaci byl kladen důraz i na ekologickou stránku prodejny. Prodejní plochu i zázemí osvětluje moderní, příjemné a především úsporné LED osvětlení. Chladicí nábytek je osazen dveřmi, což spolu s nejnovější technologií chlazení snižuje jeho energetickou náročnost až o 30 procent energie.

 

Zdroj a foto: Kaufland

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010