Kaufland myslí na zdraví svých zákazníků zavedením hygienických stanic

Kaufland jako první obchodní řetězec zavádí v České republice hygienické stanice. Zákazníkům nabídnou možnost dezinfekce rukou a madel nákupních vozíků.

Až 80 procent infekcí se podle Světové zdravotnické organizace šíří špinavýma rukama. Původci žloutenky, průjmových onemocnění, ale třeba i chřipkové viry se nacházejí na běžně používaných předmětech, jako jsou například držadla v hromadných dopravních prostředcích, mince a bankovky nebo právě madla nákupních vozíků. Pravidelná hygiena rukou je velmi důležitá součást prevence.

Společnost Kaufland proto zavedla ve všech svých prodejnách hygienické stanice, v nichž jsou k dispozici vlhčené ubrousky a rozprašovač s dezinfekčním prostředkem na ruce.

„Stejně jako na pohodlí a příjemném pocitu z nakupování, nám záleží na zdraví našich zákazníků. Hygiena ve veřejném prostoru je mnohdy opomíjené téma a jsou místa, o kterých se málo přemýšlí jako o potenciálních původcích nákazy,“ komentuje nadstandardní službu tisková mluvčí Renata Maierl. Hygienické stanice jsou k dispozici před vstupem na prodejní plochu.

Zavedením stanic Kaufland pomáhá v boji proti výskytu epidemií, jako může být například chřipka. Dodržováním hygienických podmínek se zamezí dalšímu přenosu bakterií, a tím zaniknou potenciální zdravotní rizika.

 

Zdroj a foto: Kaufland

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010