Jubilejní 130. prodejna společnosti Kaufland byla otevřena ve Šternberku

Jeden z největších prodejních řetězců v České republice, společnost Kaufland, otevřel včera svoji 130. prodejnu. Obyvatelé Šternberka, pro které je v následujících dvou dnech připraven program pro děti i celou rodinu, se tak mohli těšit ze slavnostního otevření za přítomnosti starosty města.

V rámci expanze společnosti na českém trhu otevřel Kaufland ve čtvrtek 13. září svou jubilejní 130. prodejnu. V ulici Průmyslová nabídne obyvatelům Šternberku nákupní plochu o rozloze 3006 m2. „V letošním roce slavíme 20 let naší společnosti na českém trhu. I proto jsme pojali otevření 130. prodejny svátečněji a pro všechny obyvatele Šternberku připravili bohatý doprovodný program,“ říká Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland ČR.

Moderní technologie

Na zákazníky čeká na prodejně několik technologických novinek. Jednou z nich jsou například digitální obrazovky umístěné u čerstvých pultů – tedy v úsecích s produkty, jakými jsou uzeniny, ryby, sýry, maso a lahůdky. Tzv. digital signage zákazníkům usnadní orientaci v sortimentu zboží i akčních nabídkách, které se budou na obrazovkách neustále obměňovat. Vybavení prodejny doplní čtečky EAN kódů pro kontrolu cen jednotlivých produktů. Dalšími vítanými benefity moderního interiéru jsou nižší regály, výmalba stěn podle druhu zboží a také jednoduchý navigační systém zastoupený piktogramy. Majitelé elektromobilů během nákupu mohou dobít svůj elektromobil u rychlonabíjecí stanice na parkovišti před prodejnou.

Při stavbě samotné prodejny byl kladen důraz i na její ekologickou stránku. Díky nejnovějším technologickým řešením, například snížení množství CO2 či rekuperaci, prodejna minimálně zatěžuje své okolí. Prodejní plochu i zázemí pak osvětluje moderní, příjemné, a především úsporné LED osvětlení. Chladicí nábytek je osazen dveřmi, což spolu s nejnovější technologií chlazení snižuje jeho energetickou náročnost až o 30 procent energie.

Slavnostní program pro celou rodinu

Během dneška a zítřka je pro všechny zákazníky přichystán tematický fotokoutek a ochutnávka bezlepkových a bezlaktózových produktů privátní značky K-Free, kterou doplní gril u masového pultu s možností ochutnat výrobky z vlastního masozávodu v Modleticích u Prahy. Speciálně pro děti je připraven doprovodný program s profesionálními animátory, který bude probíhat vždy od 15 do 19 hodin. Venkovní podívanou, stejně jako prostorovou navigaci, zajistí tzv. chůdaři, pohybující se ve výšce až 130 cm nad zemí. Celkovou atmosféru akce dokreslí hostesky s balonky pro děti, profesionální DJ a moderátor.

Tradiční přivítání šternberských prvňáčků

Při příležitosti otevření nové pobočky ve Šternberku společnost Kaufland podpořila základní školu na náměstí Svobody a obdarovala 46 prvňáčků. Každý z nich obdržel velký kornout s bonbony JOJO a sáček se školními potřebami.

 

Zdroj a foto: Kaufland

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010