JRC Gamecentrum otevírá druhou prodejnu v Liberci

Nová prodejna JRC Gamecentrum otevře své brány v libereckém obchodním centru Forum pro všechny fanoušky hraní, komiksů a filmů. Nově otevřená prodejna JRC Gamecentrum rozšíří největší síť obchodů s hrami na počet 31.  První libereckou prodejnu otevřela společnost JRC Czech v přízemí obchodního centra Nisa.

Nová prodejna nabídne nejnovější herní tituly, exkluzivní sběratelské edice, konzole a jejich příslušenství. Na své si přijdou i fanoušci deskových her, komiksů a filmů. Prodejna nabídne také jedinečné sběratelské předměty a módu s herní tématikou.

„Otevření nové prodejny v Liberci souvisí se směřováním naší firmy, která chce být svým zákazníkům co nejblíž. Kupující tak získají v libereckém kraji další místo, kde si mohou nejen koupit své oblíbené herní tituly, ale zkušený personál jim pomůže s výběrem nového hardwaru, vhodným dárkem pro jejich blízké hráče. Zákazníci mohou v naší prodejně také využít oblíbenou službu výkupu her, kdy přinesou své staré, dohrané hry, odejdou s novým titulem a mohou se těšit na další skvělé zážitky ze hraní,” říká marketingový ředitel JRC Czech Martin Bednár.

Zdroj a foto: JRC Czech

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010