Italskou kosmetickou značku PUPA představuje na českém trhu Centrum Černý Most

Vůbec první tuzemský butik italské kosmetické značky PUPA vítá své české zákazníky exkluzivně v Centru Černý Most. PUPA, celosvětově proslavená stylovými make-up soupravami, v pražském nákupním centru nabízí svůj rozmanitý sortiment zaměřený na čtyři základní produktové linie: make-upy, kreativní make-up sady, ošetřující i pečující přípravky a parfémy či vůně.

Výrobky PUPA s často netradičním obalovým designem milovníci kosmetiky spolehlivě rozeznají podle typicky rudé barvy. Hlavním pilířem strategie značky je vytvářet mimořádné produkty vysoké kvality za přijatelné ceny.

PUPA, legenda na poli italské kosmetiky, zúročuje své zkušenosti ve výrobě inovativních produktů s osobitým designem již 30 let. Její ikonická make-up kazeta se zapsala do historie líčení a stala se celosvětovým fenoménem.

Butik populární milánské značky nyní mohou milovníci kvalitní kosmetiky poprvé v České republice navštívit v pražském Centru Černý Most, kde jim na 67 m2 nabízí svůj bohatý sortiment: 4 kolekce make-upů prezentující módní trendy sezóny, pečující kosmetické přípravky na pleť i celé tělo, vůně jemných i extravagantních tónů
a v neposlední řadě kreativní kosmetické make-up sady.

„Centrum Černý Most intenzivně obohacuje své portfolio o nové módní prodejny,
a ani na poli kosmetiky nezůstává pozadu. Jsme rádi, že pod naší střechou vítáme právě italskou PUPA, která se těší velké mezinárodní přízni. Věřím, že naši zákazníci ocení exkluzivní možnost nakoupit v jediné české pobočce značky,“
uvedl manažer Centra Černý Most Tomáš Urbanovský.

PUPA založil v Miláně, módní metropoli, roku 1974 Angelo Gatti. Označení „Made in Italy“ je pro brand, jenž se stal synonymem italského stylu a kvality, velmi příznačné. Sortiment je nejen navržen, ale i vyráběn v Itálii.

Veškeré procesy, od kosmetického výzkumu přes jeho využití při tvorbě produktů
či jejich testování až po design balení a prezentaci v prodejnách, jsou zpracovávány uvnitř společnosti. Jak vybrané suroviny, tak i finální výrobky podléhají přísné kontrole kvality, funkčnosti a bezpečnosti; použitá barviva jsou certifikována. PUPA exportuje své zboží do 70 zemí světa.

 

Zdroj a foto: Unibail-Rodamco

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010