Internetový obchod Astratex.cz natočil nový televizní spot s Ivou Kubelkovou

Specializovaný e-shop se spodním prádlem a plavkami Astratex.cz založený podnikatelem Petrem Vítem, vznikl před šestnácti lety jako zásilkový prodej spodního prádla. Nyní společnost vsadila na televizní spot v hlavní roli s Ivou Kubelkovou, která je také novou ambasadorkou e-shopu Astratex.cz.

3 - Iva pózuje

Po spolupráci se soutěží Česká Miss představil český internetový obchod Astratex.cz zaměřený na spodní prádlo a plavky novou ambasadorku, Ivu Kubelkovou. Petr Vít, zakladatel společnosti Astratex.cz, si spolupráce velmi váží. ¨

Je mi ctí, že Iva přijala nabídku stát se ambasadorkou našeho e-shopu. Vzájemné sympatie a respekt k naší práci se projevily již během spolupráce s Českou Miss,“ říká. „Iva není jen tváří kampaně, ale také součástí našeho týmu, kdy se i ona podílí na výběru našeho zboží a zlepšování služeb.“

Již v první polovině září vznikl nový televizní spot, který Astratex.cz natočil ve spolupráci s režisérem Martinem Jůzou a kameramanem Orlinem Stanchevem. Samotné natáčení probíhalo v rodinném domě ve Zlíně, kde se moderátorka a herečka Iva Kubelková předvedla přímo v prádle dostupném v internetovém obchodě Astratex.cz. V televizním vysílání se spot objeví 17. října. Voice over natáčela Iva Kubelková spolu se svými dvěma dcerami Karolínou a Natálií.

2 Iva dohlíží

Firma oslovuje stále více zákaznic svým revolučním přístupem k nakupování spodního prádla. Speciální aplikace doporučí po zadání několika základních údajů každé ženě vhodnou velikost podprsenky, čímž si 94 % zákaznic kupuje správnou velikost. Tisíce zákaznic se zapojují do výzkumu, ze kterého plyne stále větší množství dat, a aplikace se tak průběžně zdokonaluje.

Popularita e-shopu mezi zákaznicemi neustále roste. Důkazem je i oblíbenost v rámci spotřebitelské soutěže Shop roku, kde je Astratex.cz už 5 let nepřetržitým finalistou.

 

Zdroj a foto: Astratex.cz

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010