Huawei představuje kampaň #Perfect10 s 10 známými osobnostmi, které se spojily se značkou Huawei

Společnost Huawei vedle uvedení nového smartphonu Huawei P10 spouští novou kampaň #Perfect10, do které se zapojí 10 českých a slovenských známých osobností. Každá z těchto osobností představuje v aktuální kampani jednu z 10 unikátních charakteristik smartphonu Huawei P10 a zároveň bude s Huawei spolupracovat i na dlouhodobé bázi. 

Slogan „Zachyť dokonalost okamžiku“ spolu s hashtagem #Perfect10 je motivem celé kampaně vázající se k uvedení vlajkové lodi Huawei P10. Do této kampaně se zapojily i české a slovenské celebrity. Přední český fotograf Ondřej Pýcha je nafotil v různých momentech, které jsou součástí jejich každodenního života. Fotografie těchto osobností a prostřednictvím nich komunikované vlastnosti smartphonu Huawei P10 tak tvoří #Perfect10, což je zároveň hashtag provázející celou iniciativu.

„V rámci kampaně #Perfect10 jsme se spojili s deseti známými tvářemi z Česka a Slovenska, tak abychom netradiční formou představili deset klíčových vlastností naší vlajkové lodi Huawei P10. Zároveň jsme chtěli dát prostor pro kreativní vyjádření všem, kteří rádi fotografují, a proto je součástí kampaně také zábavná fotosoutěž. Ta mimo jiné odkazuje na duální fotoaparát, která je jednou z hlavních předností Huawei P10,“ doplňuje Roman Vaňko, marketingový ředitel Huawei pro ČR a Slovensko. 

Huawei navázal spolupráci s deseti osobnostmi z různých oblastí, aby prostřednictvím sociálních sítí sdíleli svoje zkušenosti s používáním produktů Huawei a podíleli se na reklamních kampaních značky. České tváře, které se v aktivitách objeví, patří zpěvákům Monice Bagárové a Adamu Mišíkovi, moderátorce Ivě Kubelkové, modelce Nikol Švantnerové, olympijskému vítězi Davidu Svobodovi, youtuberovi Kovymu nebo fotografovi Ondřeji Pýchovi. Na Slovensku je to například tanečník Laci Strike, youtuber To je ten náš Matúš nebo fotografka Petra Ficová.

Aby byla kampaň ještě uvěřitelnější, všechny snímky byly pořízeny telefonem Huawei P10. Autorem, a zároveň jednou z tváří #Perfect10, je i známý fotograf celebrit a sportovců Ondřej Pýcha, který se zaměřuje především na portrétovou fotografii. Na kampani se podílela také slovenská fotografka Petra Ficová.

Celá kampaň #Perfect10 je propojena s aktuální vlajkovou lodí, smartphonem Huawei P10. Ondřej Pýcha a Petra Ficová vyfotili pomocí Huawei P10 všech deset osobností, přičemž každá z fotografií představuje jednu z unikátních charakteristik tohoto modelu.

Na výsledných fotografiích tak Monika Bagárová představuje krásu, Adam Mišík zvuk, Nikol Švantnerová kreativitu, David Svoboda výkon, Iva Kubelková styl, Ondřej Pýcha ostrost a Kovy výdrž. Slovenští zástupci představují Laci Strike odolnost, To je ten náš Matúš rychlost a Petra Ficová jako soukromí (zabezpečení).

Všechny fotografie zájemci najdou na kampaňové microsite, na které osobnosti inspirují všechny její návštěvníky k zapojení se do soutěže. Ti se mohou vyfotit v podobné póze jako jejich oblíbená celebrita a stát se tak jedním z výherců nového smartphonu P10.

 

Zdroj a foto: Huawei Technologies Czech

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010