Hořké pivo Radagast dalo festivalu Colours of Ostrava říz

I navzdory nepříznivému počasí ve středu a ve čtvrtek se na festivalu Colours of Ostrava vyčepovalo 420 tisíc piv. Více než 90 pivních stánků a pivo ze 300 výčepních kohoutů nabídl Radegast návštěvníkům multižánrového festivalu Colours of Ostrava. O kvalitu piva se postaralo 300 vyškolených výčepních, jejichž práci pravidelně ověřovaly namátkové kontroly. Dodávky piva na všechna výčepní místa zajišťoval tým 50 techniků.

Aby se pivo v nejlepší kvalitě dostalo ke všem návštěvníkům v celém areálu Dolních Vítkovic, museli technici Radegastu na místě nainstalovat 7 velkých cisteren, 40 tanků a více než 2,5 kilometru pivních hadic. Výčepy i ostatní technika se svážely do Ostravy z celé republiky. Návštěvníci se mohli před sluncem i před deštivým počasím schovat ve 23 pivních stanech s celkovou plochou téměř 3 500 metrů čtverečních.

Radegast již tradičně kontroluje na Colours of Ostrava kvalitu čepování piva prostřednictvím tzv. mystery shoppingu, kdy sládci a výčepní jako běžní zákazníci obcházejí pivní stany a ověřují, zda čepování piva probíhá správně a zda má pivo potřebnou teplotu. V průběhu čtyř dnů provedl tým Radegastu téměř 570 kontrol na všech 90 výčepních místech.

Kontroly zpočátku odhalily drobné chyby, ale po zásahu našeho týmu se kvalita čepování i péče o pivo v celém areálu zlepšily a návštěvníci tak dostávali pivo v nejvyšší kvalitě,“ říká Marek Grabovský, manažer značky Radegast. Radegast je jediná značka, která podobné kontroly kvality čepování piva v takovém rozsahu na venkovní akci zajišťuje.

Návštěvníci si mohli užít také skvěle načepovanou Ryze Hořkou 12 a Ráznou 10 v Radegast Pubu s kapacitou více než 200 míst, kde pivo čepovali výhradně do skla zkušení výčepní. V hospodě umístěné v jedné z bývalých hal Dolních Vítkovic také mohli lidé ochutnat unikátní Radegast Nefiltrovanou 12. Kromě piva čekala na hosty i škola čepování, kterou vedli zkušení mistři výčepní Radegastu.

Škola čepování lidi bavila a zároveň se tu naučili, jak poznat kvalitně načepované pivo a kdy naopak špatně servírované pivo v hospodě odmítnout, “ hodnotí školu čepování Radegast Mistryně výčepní za rok 2018 Hana Baniová. Školy čepování se letos zúčastnilo přes tisíc lidí.

 

Zdroj: Plzeňský Prazdroj

Foto: Colours of Ostrava

 

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010