Hlasování v anketě Czech Social Awards 2018 jde do finále

Už jen pár posledních týdnů můžete hlasovat v prestižní anketě Czech Social Awards 2018. Druhé kolo, ze kterého vzdejdou všichni finalisté letošního šestého ročníku, běží od 7. do 24. listopadu. Zájem je mimořádný, v prvním kole dorazilo přibližně 280 000 hlasů, ale o nejpopulárnějších influencerech v Česku stále není rozhodnuto. Výsledky Czech Social Awards 2018 přinesou mnohá překvapení a odpovědi na nanejvýš aktuální otázky. Jakým směrem půjde vývoj v online světě v následujícím roce? Kdo inspiruje a baví Česko? Jaká nová jména zazáří na sociálních sítích vedle stálic? Je to na vás!

Czech Social Awards 2018 není od reality odtrženou anketou teoretiků, ale jedinečnou zpětnou vazbou preferencí samotných fanoušků. Letos poprvé se hlasuje nejen prostřednictvím webu, ale k dispozici je také aplikace – iOS/Android. Vítanou novinkou je možnost poslat hned dva hlasy v každé z desíti kategorií: Video Bloger/ka rokuInstagram rokuBloger/ka roku, Cosmo Objev roku, Go Global cz/skFun & EntertainmentInspiration & InfluenceSocial Impact & Change a Fair Play.

Vítězové Czech Social Awards 2018 budou slavnostně vyhlášeni prvního prosince během velkolepého galavečera v hotelu Hilton Prague. Devadesáti minutovou show plnou emocí, muziky, videí, poznání a zábavy v přímém přenosu odvysílá Prima COOL a TV JOJ plus. Mezi hosty nebudou chybět zpěvák Mikolas Josef, kapela Eddie Stoilov, zpěvačka Eliška Rusková a mnozí další. Výherce v kategorii Go Global čeká postup do celosvětové soutěže Global Social Awards. Generálním partnerem ankety je společnost Huawei a oficiálním smartphonem Huawei nova 3.

 

Zdroj a foto: Social 21

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010