Hamé se snaží dostat maminky do formy přes videa s Hamánkem

Po sérii cvičení ze začátku roku v rámci Lednové výzvy s Easysandwichem od Hamé v březnu startuje potravinářský koncern další sérii videí. Znovu mají pomoct dostat se do kondice.

Tentokrát ale cílí na specifickou skupinu lidí. Na maminky, ať už nastávající, nebo ty s malým dítětem.

Maminky na rodičovské nemají moc času ani energie pravidelně vyrážet do tělocvičny. A síly a motivace někdy chybí také ženám v očekávání. Moc dobře to známe, proto jsme pro vás připravili ve spolupráci s certifikovanou trenérkou s přesahem do fyzioterapie Terezou Michálkovou sérii osmi instruktážních videí. A kdy jindy začít než na jaře, kdy všechno ožívá příslibem nových začátků,“ vysvětluje Lenka Vaněk, marketingová ředitelka společnosti Hamé.

Svoje videa tentokrát Hamé spojilo se svou značkou Hamánek, tedy ovocně-zeleninovými příkrmy pro děti od pěti měsíců. Proto logicky cílilo na maminky. Dozví se, jak správně zvedat dítě z kočárku, jak se udržet v kondici před porodem, ale i jak se být ve formě v mateřství.  Navíc videa obsahují několik nápadů, jak do pohybových aktivit zapojit i děti.

Na své si tak přijdou jak maminky čekatelky, Po porodu, i ty s odrostlejším dítětem, které jen tak neposedí.

Každá žena by se v první řadě měla naučit naslouchat vlastnímu tělu. Ženy, které celý život sportují a prožívají naprosto fyziologické těhotenství, nemají důvod s cvičením přestávat. Z cviků v Hamánkových videích se mohou naučit některé partie posilovat jinak, než byly zvyklé. Například posilovat šikmé břišní svaly či mezilopatkové svaly tak, aby to bylo příjemné i ve vysokém stupni těhotenství,“ říká certifikovaná trenérka Tereza Michálková.

Videocvičení jsou spojená s produktovou novinkou z řady Hamánek. Ten se může pochlubit zcela novou řadou kojeneckých 100 % ovocno-zeleninových příkrmů vhodných pro děti od 5 měsíců. Jablko s mrkví, jablko s mrkví a červenou řepou a jablko s dýní, to jsou tři nové druhy, které jsou k dispozici v praktických uzavíratelných kapsičkách s bezpečnostním uzávěrem.  Tyto výrobky  jsou obohacené o vitamin C a železo a navíc  jsou i bez přidaného cukru a bez lepku. Tato novinka tak pomůže dodat dětem potřebnou denní dávku ovoce a zeleniny. Vhodné jsou ale i pro dospělé, vždyť byly vyvinuty ve spolupráci s maminkami a pediatry.

Aktuálně vychází i nové číslo časopisu Hamánek, který je určen pro všechny rodiče kojenců a malých dětí Hamánek. Najdete v něm m i rozhovor s někdejší českou miss Janou Doležalovou.

Za zpracování videí a celou kampaní stojí agentura MarketUP.

 

Zdroj a foto: Hamé

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010