Globus má nejdůvěryhodnější privátní značky

Privátní značky hypermarketů Globus byly letos vyhlášeny zákazníky jako nejdůvěryhodnější. Globus nabízí svým zákazníkům devět privátních značek, z níž vlajkovou lodí je Poctivá výroba Globus. Pod ní spadá na 700 potravin, které čerstvé vyrábí v řeznictvích, pekárnách, cukrářstvích a restauracích přímo pod střechami svých patnácti hypermarketů. 

Dle letošního průzkumu společnosti  ATOZ Marketing Services mezi 4 tisíci spotřebiteli má nejdůvěryhodnější značky Globus. Jeho nejnovější privátní značkou je Poctivá výroba Globus, která zastřešila to, co je podstatou Globusu od jeho prvopočátku na českém trhu, tedy vlastní výrobu potravin.

Zákazníci již za ta léta vědí, že ve všech hypermarketech zaděláváme chleba od kvasu, denně děláme ručně poctivé zákusky, ráno porcujeme maso a vyrábíme z něj čerstvé uzeniny. Jde o produkty, kde stoprocentně ručíme za top kvalitu, protože je děláme řemeslným způsobem a z dobrých surovin,“ řekla Rita Gabrielová, vedoucí korporátní komunikace hypermarketů Globus.

Globus jako jediný tak mohl i otevřít malý formát prodejny, která z většiny prodává produkty vyrobené v jeho nejbližším hypermarketu.

„Na jaře jsme otevřeli na základě úspěchu našich potravin z vlastních výrob první malou prodejnu v Pardubicích Dubině. A ta nezůstane osamocená,“ vysvětlila Rita Gabrielová.

 Pečlivý výběr dodavatelů je nutností

Kromě Poctivé výroby Globus prodávají hypermarkety dalších 8 značek. Korrekt, Dobrá kvalita/Nízká cena, Globus, Globus Gold, natuvell, natuvell Baby, Prego, Pregoo, které obsahují zboží napříč potravinovým i nepotravinovým sortimentem.

Jsme ve výběru dodavatelů pro privátní značky velmi pečliví a tak i zde máme dostatečnou kontrolu nad původem a kvalitou výrobků,“ řekla Rita Gabrielová s tím, že značky mají zákazníci ve velké oblibě. Za exkluzívní jsou považovány značky Globus či Globus Gold. Poctivý střed zastupuje značka Korrekt a Dobrá kvalita/Nízká cena je pak ekonomickou volbou při dodržení preference výběru lokálních dodavatelů a zajištění pravidelné kontroly kvality.

 

Zdroj a foto: Globus

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010