Expert Elektro posiluje propojení on-line a off-line nákupu

Řetězec Expert Elektro zavádí do svých prodejen s elektronikou a domácími spotřebiči takzvané E-shop zóny. Novinka rozšiřuje výběr nabízeného sortimentu během nákupu v obchodě na tisíce produktů. Řetězec tím chce stírat rozdíly mezi nákupem na e-shopu a v prodejně s cílem zvýšit zákaznický komfort.

Podle vedení společnosti by se E-shop zóny měly stát mostem mezi tradičním konceptem kamenných prodejen a e-shopem řetězce.

„Mezi aktuálně nejvíce posilující trendy mezi spotřebiteli totiž patří potřeba porovnání jednotlivých parametrů a značek v různých cenových kategoriích. E-shop zóny by měly splnit právě i tuto roli a přinést spokojenost zákazníkům, pro které je současně stále důležité vybírat si zboží osobně v obchodě,“ vysvětlil Michal Švihnos, vedoucí e-shopu expert.cz.

Zákazníci tak na jedné straně mohou využít výhod prodejen se zázemím odborného personálu.
„S E-shop zónou se jim zároveň v místě prodeje otevírá paleta několika tisíců produktů, které lze jednoduše objednat z našich skladů,“ uvedl Michal Švihnos s tím, že pro ovládání novinky slouží speciální dotyková obrazovka. „Nakupující by měli navíc ušetřit svůj čas a předejít obavám z nesprávného výběru zboží,“ doplnil Michal Švihnos.

Nákupu pomocí E-shop zóny mohou zákazníci využívat již ve většině kamenných obchodů Expert Elektro. Po celé České republice jich tato prodejní síť s více než dvacetiletou tradicí má v současnosti padesát jedna.

 

Zdroj a foto: Expert Elektro

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010