Držitel českého crowdfundingového rekordu RedCrox.com plánuje celosvětovou expanzi

Start-up RedCrox.com, první světová e-commerce platforma s prvky gamifikace, obdržela prostřednictvím crowdfundingového portálu Fundlift.cz rekordní dvoumilionovou investici od individuálního investora, významné ikony daného odvětví. RedCrox prozatím dosáhl na investici převyšující 5 milionů Kč. Její pomocí chce podpořit svou globální expanzi. RedCrox zároveň hledá nové partnery pro rozšíření stávajícího portfolia více než 300 globálních značek. Mezi partnery RedCrox již patří například Amazon, Alza, Booking.com, Expedia, GAP, Kiwi.com a stovky dalších. Značky díky platformě získávají silný marketingový nástroj, jenž zvyšuje prodeje a posiluje loajalitu zákazníků. RedCrox navíc pracuje se získanými daty o chování zákazníků, což kontinuálně zvyšuje relevanci nabídky a vytváří také nové obchodní příležitosti. Převratná nákupní platforma přináší uživatelům jako první na světě šanci vyhrát zpět 100 % částky z provedených nákupů s nulovým rizikem.

RedCrox.com založil roku 2013 Stephen John Alexander Flanagan jako první globální e-commerce platformu, která spojuje sportovní akce a společenské události s nakupováním a zábavou. Tento převratný koncept mění nákupy v tipovací hru s nulovým rizikem pro zákazníka. Účtenky z nákupů u partnerů RedCrox je možné využít při tipování výsledků sportovních akcí, reality show a dalších soutěží. Zákazník má plnou kontrolu nad tím, co si k tipu vybere, aniž by musel vynaložit další finanční prostředky. Pokud vyhraje, získá celou částku na účtence zpět – 100% CashBack.

RedCrox už působí na několika evropských trzích. V roce 2017 plánuje využít finanční zdroje ve výši 5 milionů Kč, které se podařilo na začátku tohoto roku získat od investorů na portálu Fundlift.cz, k mezinárodní expanzi. Po uvedení na americkém trhu během května půjde zejména o další expanzi v Evropě a také v Asii. Tým RedCrox navíc nedávno posílilo několik zkušených profesionálů i externích poradců, například Tom Kent (dříve Expedia a Avast), Roman Cabálek (dříve Microsoft) a Roman Dybal (dříve PPF a P&G). Globální šíření platformy dále podpoří agentury Striker a STRV, se kterými RedCrox spolupracuje.

„Naším primárním cílem je nyní posílit pozici na českém trhu. Jsme velmi hrdí na širokou škálu našich partnerů – od lokálních značek po největší globální hráče. A protože je RedCrox
start-upovým projektem, jsme nakloněni také spolupráci s brandy, které mají podobný původ,”
řekl zakladatel a CEO RedCrox Stephen Flanagan. „Účtenky za naše nákupy denně dostáváme všichni. Tak proč z toho neudělat pro zákazníky hru a neproměnit běžné nakupování v zábavu? Věřím, že s mezinárodním týmem zkušených profesionálů, který má RedCrox k dispozici, můžeme naplnit i naše globální ambice.”  

Na nových i stávajících trzích mají tisíce členů RedCrox díky správnému zodpovězení jediné otázky šanci vyhrávat až v  padesáti tipovacích soutěžích týdně. Pokud účtenka nezíská 100% CashBack, její držitel obdrží slevovým kuponem od jednoho z partnerů RedCrox jako poděkování za účast ve hře. Všichni uživatelé RedCrox se také v budoucnu mohou těšit na řadu motivačních odměn za doporučení platformy svým přátelům, zapojení co největšího počtu účtenek do hry či za výši celkové hodnoty účtenek zaregistrovaných v daném období.

V průběhu veletrhu cestovního ruchu ITB v Berlíně v březnu 2017 oznámil RedCrox svůj záměr rozšířit nabídku služeb také do segmentu cestovního ruchu. Většina zákazníků se totiž snaží při plánování svých cest a dovolených najít cenově nejvýhodnější řešení. RedCrox jim proto jako první nabízí „maximální slevu”, se kterou mohou získat zpět až 100 % svých nákladů, a to díky správné odpovědi v jednoduché tipovací hře. RedCrox věří, že hotelům, cestovním agenturám a i dalším poskytovatelům cestovních služeb vzájemnou spoluprací přinese více přímých rezervací a nabídne jim atraktivní konkurenční výhodu.

 

Zdroj a foto: RedCrox.com

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010