Dnes spustil Lidl e-shop pro všechny

Dnes 20. září 2017 spustil Lidl e-shop pro Českou republiku. Je prvním e-shopem Lidl ve střední a východní Evropě. Zásobuje jej distribuční centrum v Plzni, největší  sklad pro e-commerce Lidlu vůbec.  

Lidl vyslyšel přání svých zákazníků a fanoušků a po úspěšné testovací fázi spustil e-shop v České republice pro širokou veřejnost. Na webové adrese již nyní může každý objednávat své oblíbené spotřební zboží z prodejen Lidl.

Lidl-shop.cz přináší stejně jako kamenné prodejny dvakrát týdně nové tematicky zaměřené zboží oblíbených a osvědčených vlastních značek. Oproti prodejnám však přináší několik výhod. Zboží je možné objednat již o týden dříve, než se objeví v prodejnách. Zároveň nabízí pohodlné objednání výrobků z právě uplynulých akcí. Kromě pravidelné tematické akční nabídky nabízí i stálý sortiment, který obsahuje zboží ze starších akcí, bestsellery a nadčasové zboží. Nechybí ani exkluzivní výrobky a značky, které zákazníci v kamenných prodejnách nenajdou.

Objednané zboží bude doručeno do tří dnů od objednání, platba je možná platební kartou při objednání nebo dobírkou. Cena dopravy začíná již na 59 Kč, při objednávkách nad 1 000 Kč je zdarma. Doručení probíhá prostřednictvím společnosti PPL  buď na zvolenou adresu, nebo do podacího a výdejního místa, tzv. PPL ParcelShopu.

Velký důraz Lidl klade na svůj zákaznický servis, kde sází na vstřícnost a osobní přístup své zákaznické linky z kamenných prodejen. I pro e-shop tak platí možnost vrácení nepoužitého zboží až do 90 dnů od nákupu.

Spuštění e-shopu je logickým krokem v našem rozvoji. Jsem rád, že Česká republika má výsadní postavení a náš e-shop je vůbec první ve střední a východní Evropě.  Pevně věřím, že naši zákazníci možnost on-line nakupování ocení, ale zároveň nám zachovají věrnost i v našich kamenných prodejnách,“ řekl ke startu českého e-shopu Pavel  Stratil, generální ředitel Lidl Česká republika.

Společně s e-shopem začal plný provoz také v největším logistickém centru pro e-commerce v rámci Lidlu, které se nachází v Plzni. Je určeno pro zboží menší a střední velikosti, 90 % sortimentu tvoří oblečení, obuv, sportovní potřeby, vybavení pro domácnost, zahradu a dílnu. Provoz zahájilo již loni v listopadu a dosud zásobovalo e-shopy v Německu, Belgii a Nizozemsku. Na 44.000 m2 skladovací plochy je tu skladováno více než 19.000 druhů artiklů, které naskladňuje a pro zákazníky chystá celkem 1.100 zaměstnanců. Se startem e-shopu pro Českou republika se tu počítá s vyskladňováním až milionu kusů zboží týdně.

 

Zdroj a foto: Lidl

 

 

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010